Bodrum Gündem

Haydi Ronaldoya Bir Ki…

Sevgilisi el birlikte tatilini geçiren ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo Bodrumda haftanın konusu oldu. Fotoğrafını çekenlerin hafıza kartları alınarak silindi ve sert tepki verildi.

Haydi Ronaldoya Bir Ki…
24.06.2011
0
A+
A-

 

 

 

RONALDO TURLARI

Sevgilisi el birlikte tatilini geçiren ünlü Portekizli futbolcu Cıristian Ronaldo Bodrum’da haftanın konusu oldu. Fotoğrafını çekenlerin hafıza kartları alınarak silindi ve sert tepki verildi.

Bodrum Gündem Haber Cheap Aciclovir

Ronaldo’yu görmek isteyen yerli ve yabancı turistler için bu sabahtan itibaren Barbaros koyuna günlük tur düzenlenmeye başlandı, Ronaldo’yu görüntülemek isteyen basın mensupları ise zodiak bot ile otele yanaşmaya çalışırken. Ronaldo’nun sabah tenis maçından sonra otelin bahçesinde sevgilisi ile kısa bir yürüyüş yaptığı görüldü.

Ronaldo′yu Görmek İçin Turlar Düzenlendi,
(Gazete Emekçileri DHA′dan Nilifer ve Cansu arkadaşlarımızda  buy Mebendazole Ronaldo′nun peşindeydiler)
 
Tenis Oynadı, fotoğrafını çekenlerin hafıza kartları alındı……

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatilini geçiren ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören′in daveti ile Türkiye’ye Demirören’in özel jeti ile  gelen Real Madrid’in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Ronaldo  tatile geldiği Yalı Beldesi’ndeki Kempinski Barbaros Bay Hotel’de Rus sevgilisi 25yaşındaki İrina Shayk ile birlikte yürüyüş yaptı. Ardından VIP araç ile 4 km. uzaklıktaki Sea Garden Tatil Köyü’nün tenis kortlarına giden Ronaldo tenis eğitmeni Ali Tetik ile birlikte yaklaşık bir buçuk saat tenis oynadı. Ronaldo’yu cep telefonu ve fotoğraf makinası ile görüntüleyen tatilci iki gencin, Ronaldo’nun koruma müdürü tarafından verilen talimat ile tatil köyü güvenlik görevlileri tarafından hafıza kartlarının alınarak silindiği ve sert tepki gösterildiği öğrenildi. Retin-A cream

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.