Bodrum Gündem

Duo Trofede Zafer X-Machineın..

Bodrumda 15 Nisanda başlayan ve 4 etaptan oluşan Allianz &8211;BAYK Duo Trofe kupası 03 Temmuzda sona erdi. Trofe kupasını, X-Machine teknesiyle yarışan Şenkar Öztüzün ve Burçin Aytunç ikilisi kazandı.

Duo Trofede Zafer X-Machineın..
07.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

Duo Trofe’de Zafer X-Machine’ın…

  cheap Viagra


buy Topamax Bodrum’da 15 Nisan’da başlayan ve 4 etaptan oluşan Allianz –BAYK Duo Trofe kupası 03 Temmuz’da sona erdi.   buy Baclofen online Trofe kupasını, X-Machine teknesiyle yarışan Şenkar Öztüzün ve Burçin Aytunç ikilisi kazandı. 


 


Bodrum Gündem Haber


Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Allianz Sigorta tarafından düzenlenen 2011 Allianz-BAYK Duo Trofe’de X-Machine teknesiyle yarışan Şenkar Öztüzün ve Burçin Aytunç ikilisi kupayı aldı. 15 Nisan – 03 Temmuz tarihleri arasında 4 etaptan oluşan Trofe, Milta Bodrum Marina’daki Paella Restoran’da gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi. 4 etapta, 24 teknede 2’şer yelkenci mücadele etti. Genel ve grup sonuçlarına göre dereceye giren yelkenciler, kupa ve ödüllerini düzenlenen törende aldı. Derece alan yelkencilere, polar, sırt çantası ve toz, tuz, nem, petrol ürünleri, darbe ve ısı değişimlerine karşı dayanıklı özel bir cep telefonu hediye edildi.


 


Trofe kupasında ikinci sırayı Mapfre-Fat Lemon teknesiyle yarışan Serhat Altay ve Tolga Yağlı, üçüncü sırayı Exit teknesiyle yarışan Emre Derman ve Barış Selamioğlu aldı. BAYK Komodoru ve Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Ömer Karacalar ve Allianz Sigorta Marka ve Kurumsal İletişim sorumlusu Arzu Tan verdi. Ödül töreni, kupa ve hediyelerin dağıtılması ile kokteyl ile devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.