Bodrum Gündem

DEVLETİMİN BAŞI

13.07.2011
0
A+
A-

Anayasa Madde 104: Cumhurbaşkanı Devletin başıdır. Bu sıfatla Türkiye Cumhuriyetini ve Türk Milletinin birliğini temsil eder; Anayasanın uygulanmasını, Devlet organlarının düzenli ve uyumlu çalışmasını gözetir.

Ahmet Türk: BDP Milletvekili ve DTK Başkanı;
*Demokratik bir anayasanın yapılmasında, sosyal barışın alt yapısının oluşturulmasında elbette ki bizim rolümüz önemlidir. Ama esas dikkate alınması gereken güç bence PKK’dır. Onları ikna etmede, Kürtleri temsil eden bir parti olarak biz “silahları bırakacağız” diyemeyiz. Eğer silahların susmasını istiyorsak, kalıcı barış istiyorsak, elinde lokomotifi olan kesimleri ikna etmek şart.
Bu sorunun baş aktörü PKK’ dır. (5 Temmuz 2011 de verdiği beyanat)


*28 Kasım 2005  Derya Sazak’a verdiği röportaj; “Kandilin anahtarı bizdedir.”


*22 Mart  2007 günlü gazeteler; “Talabani, Barzani ve Öcalan öncü liderlerimizdir.”


*27 Nisan 2010  Ankara 12 Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmasında, Hakim Musa Yeşil soruyor; Sizce PKK silahlı bir terör örgütü müdür?..
A.Türk cevap veriyor; “ Evet ya da Hayır şeklinde cevap vermem istenerek, savunma hakkımın kısıtlanması isteniyor!  PKK’ya teröristsin diyemem !…”


cheap Ventolin

*BDP;  Bir Narko-Terör Örgütü olan  PKK’ nın  siyasi kanatlarından biridir. (Türk Milletinin kesin kanaati)


Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletinin birliğini temsil etmekten anayasaya ve Türk Milletine karşı sorumlu olan Cumhurbaşkanı, Bulgaristan ziyaretine giderken BDP Milletvekili Ahmet Türk’ü de yanında götürdü.
Elbette Sayın Cumhurbaşkanı kimi isterse, kimi severse onu yanına alır. Bu onun kişisel tercihidir.
Ne demiş atalarımız;  Davul bile dengi dengine çalar” , “sev beni seveyim seni” , “Hacı hacıyı Mekke de, hoca hocayı tekkede bulur” ,  Hacı hacıyı Mekke de, deli deliyi dakkada bulur.”


Kim kimi nerede isterse bulsun da, Valtrex prescription   ben Sayın Cumhurbaşkanı’na gerçek bir Türkiye manzarası çizeyim, isterlerse bir daha ki gezisine Türk Polisini tokatlayan Sebahat Tuncel’i de yanına alsın…


Devletimin Sayın Başı;
Son 1 ayda 11 vatan evladını şehit verdik. Son bir haftada ise 7 şehit verdik. Sakın telaşlanmayın, şehitlerimizin hiçbiri sizin yakınınız, akrabanız değil. Hepsi,  gariban ailelerimizin çocukları. Vatanımız için verecek sadece canları var, onu da seve seve veriyorlar zaten, lütfen siz kendinizi üzmeyin…


Devletimin Sayın Başı;
Biliyorsunuz Diyarbakır-Lice arasındaki yol  Türkiye  sınırlarımız içindedir. Yani sizin başı olduğunuz devletimizin hakim olduğu bir alandır.  9 Temmuz 2010 gecesi bu yolu kesen PKK’lılar sizin başkomutanı olduğunuz ordumuzun iki rütbelisini ve bir memurunuzu kaçırdılar. İnanın abartmıyorum,  bu feci olay,  ziyarete gittiğiniz Bulgaristan’da olmadı, maalesef Türkiye’de oldu.
Fakat değerli basınımız bu olaylara  4. Veya 5. Sayfalarda küçük haberler olarak  yer verdi. Yani pek kimse görmedi, şike ve topların sayesinde kaynadı gitti…


Devletimin Sayın Başı;
Sizden bazı ricalarım olacak. Bu ricalarımı dikkate almazsanız, üzülerek sizi Suudi Arabistan Kralına şikayet etmek zorunda kalacağım. Lütfen beni can kulağıyla dinleyin de bizi Arap Kralını devreye sokmaya mecbur etmeyin!… 
*Askerler-Polisler  PKK tarafından şehit edilirken, Türk Silahlı Kuvvetlerinin rütbeli-rütbesiz mensupları ve devlet memurları yine PKK tarafından kaçırılırken, katiller sürüsü PKK’yı “KED, yani-Karınca Ezmezler Derneği” gibi gören Ahmet Türk’ü yanınıza alıp poz vermeyin. Gerçi sizin şehit edilecek veya kaçırılacak eleman sayınız çok ama yarın bir şehit anası çıkar ve der ki; “Devletin Başı, bana bak bana. Ben evladımı bu vatan için kurban verdim. Sen yanına katillerin adamını alıp geziyorsun. Bir daha sefere kendi oğlunu askere gönder de, vatanı o korusun…”  İnanın cevap bile veremezsiniz, donar kalırsınız…
* Dostlarınız olan ve PKK’yı büyütüp besleyen, hala koruyan Talabani ve Barzani’ye lütfen söyleyin. Artık sizin asker ve polislerinizi öldürtmesinler. Onlar her türlü kaçakçılığı yapıp, Türkiye’yi ekonomik olarak çökertmeye devam etsinler. Onlar para için babalarını satarlar. Tarihte, Osmanlı’yı İngiliz altınlarına satmadılar mı?…
*Sizin PKK’nın sempatisini kazanmanız gerek. Bu konudaki önerim şudur; Sizin  o çok meşhur olan
“Her yere, Ne Mutlu Türküm Diyene  diye yazmak ilkelliktir”   deyişinizi Kürtçe yazdırıp Kuzey Irak’ın her yerine astırın. Ayrıca “sarı-yeşil-kırmızı” renkli kuşe kağıda bastırıp, uçakla Kandil dağına attırıverin. Hele bu aksiyonu, yaklaşmakta olan Mübarek Ramazan ayı kutlaması ile birleştirirseniz muazzam bir piar çalışması olur. İnanın Emine Hanım bile hasedinden çatlar.


purchase Zithromax Devletimin Sayın Başı;
Allah vergisi yakışıklılığınız var. George Coloney’i ezip geçen havanız, yabancı dil bilmeniz sebebiyle, devletin  ve siyaset arkadaşlarınızın içinde  sizi çok kıskanan ve yerinize göz koyanlar var. Siz siz olun açık vermeyin.  PKK’lı dostlarınızla gizli gizli görüşün. Arada bir “tek devlet-tek millet-tek bayrak” filan deyin.
Bakın,  Başbakan Erdoğan adamlarını  hem Öcalan’la görüştürüyor hem de en milliyetçi söylemi kullanıyor ve %50 ye yakın oy alabiliyor. Dünyanın neresinde böyle inanmaya hazır güzel insanlar var , lütfen sizde aklınızı kullanın, devletimin sayın ve yakışıklı başı !….


Sağlık ve başarı dileklerimle 


13 Temmuz 2011




Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.