Bodrum Gündem

Gündoğanlılardan Havai fişek Tepkisi..

Gündoğanda önceki akşam yaklaşık beş dakika süren havai fişek gösterisine Şehitlerimizin daha cenazeleri bile defnedilmedi, bu havai fişek ayıptır denilerek tepki verildi.

Gündoğanlılardan Havai fişek Tepkisi..
16.07.2011
0
A+
A-

 


 


 


Gündoğanlılardan Havai fişek Tepkisi…


Gündoğan’da önceki akşam yaklaşık beş dakika süren havai fişek gösterisine “Şehitlerimizin daha cenazeleri bile defnedilmedi, bu havai fişek ayıptır” denilerek tepki verildi. Retin-A without prescription Asacol online

cheap Fluconazole

Bodrum Gündem Haber


Önceki gün Güneydoğu’da verilen 13 şehidin ardından Türkiye’nin her tarafında meşaleli yürüyüşler ile protesto ediliyor. Gündoğan Belediyesi tarafından her hafta geleneksel olarak yapılan havai fişek gösterileri bu hafta tepki ile karşılandı. Gündoğanlılar tarafından Belediyenin ayıp ettiği bu hafta bu gösteriye ara verilmesinin daha doğru olduğu, böyle bir gösterinin saygısızlık olduğu kaydedildi.


Şehit haberlerinin yeni geldiğini söyleyen Gündoğanlılar,  tüm Türkiye’nin yas içinde olduğu bir zamanda böyle bir şeyin yapılmasından dolayı tepkili olduklarını dile getirdiler.


Cuma gecesi saat 22:00 civarında başlayan havai fişek gösterisi sırasında evlerinde oturan bazı Gündoğanlıların “Şehitlerimiz var şimdi sırası mı?” bağırarak belediyeyi protesto ettiği görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.