Bodrum Gündem

Sihirbaz Değil, Oto Tamircisi

İstanbulda oto tamirciliği, hafta sonlarında ise Bodrumun dünyaca ünlü beach club ve yüks otellerinde gösteri yapan 32 yaşındaki İlker Çevik, vücudu ve bazı aletlerle yaptığı gösterilerle izleyenleri hayran bırakıyor.

Sihirbaz Değil, Oto Tamircisi
20.07.2011
0
A+
A-


 

 

Sihirbaz Değil, Oto Tamircisi

 


İstanbul’da oto tamirciliği, hafta sonlarında ise Bodrum’un dünyaca ünlü beach club ve yüks otellerinde gösteri yapan 32 yaşındaki İlker Çevik, vücudu ve bazı aletlerle yaptığı gösterilerle izleyenleri hayran bırakıyor.


  Xenical order buy esomeprazole


Bodrum Gündem Haber


Gösterisi sırasında şekilden şekile giren, adeta düğümlenen Çevik’i izleyenler bazen şaşkınlıktan bazen ise ,bir şey olacak korkusundan gösteriyi endişe ile izliyor.


misoprostol tablets

İstanbul’da özel bir şirkette oto tamirciliği yapan 32 yaşındaki İlker Çevik hafta sonlarında Bodrum’ un dünyaca ünlü beach club ve lüks tatil köylerinde yaptığı Yoma Adam Show gösterisi ile izleyenleri hayran bırakıyor. Çevik ilginç makyaj ve kostümü ile çıktığı sahnede vücudunu bin bir şekle sokarken, kolları ve bacakları ile adeta düğümleniyor. Birçok kişinin acılar içerisinde büyük zorluklarla yapabileceği hareketleri kahkahalar içerisinde yapıyor.


 


İzleyenlerin bazen korku, heyecan bazende “bir şey olurmu” endişesi ile izlediği Çevik tenis raketinin ve küçük demir halkaların içerisinden rahatlıkla geçebiliyor. Çevik yaklaşık 20 yıl önce hoby olarak başladığı ve Rober Boy denilen gösteriyi on yıldır profesyonel olarak yaptığını belirtirken “Vücudum artık alıştı, yapamayacağım vücudumun giremeyeceği ,şekil yok. Görenler önce korkuyor ancak gösteriyi izledikçe hareketlerin zorluğunu anlıyor ve her gösteri sonunda mutlaka iyi bir alkış alıyorum. Sanıyorum yıllarca otomobil tamirciliği yaparken arabaların altına eğilip kalkarken alışkanlık oldu” dedi.


Çevik’in yaklaşık 30 dakika süren son gösterisini Turgutreis Atlı Spor Kulübü’nde yaklaşık 1500 kişi izledi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.