Bodrum Gündem

Naomi Cambell Yata Kapandı..

Rus milyarder sevgilisi ile birlikte Bodruma tatile gelen İngilizlerin dünyaca ünlü top modeli 41 yaşındaki Naomi Cambell çıktığı mavi yolculukta gazetecilere yakalanmamak için ilk günün büyük bölümünü yata kapanarak geçirdi.

Naomi Cambell Yata Kapandı..
21.07.2011
0
A+
A-


 

 

 

NAOMİ CAMBELL YATA KAPANDI…

diflucan online order Fluoxetine Rus milyarder sevgilisi ile birlikte Bodrum’a tatile gelen İngilizlerin dünyaca ünlü top modeli 41 yaşındaki Naomi Cambell çıktığı mavi yolculukta gazetecilere yakalanmamak için ilk  günün büyük bölümünü yata kapanarak geçirdi.


Bodrum Gündem Haber


İngilizlerin dünyaca ünlü top modeli Naomi Cambell  kısa bir süre içerisinde evleneceği iddia edilen sevgilisi Rus Milyarder Vladislav Voronin ile birlikte özel bir jet ile geldiği ve ardından 60 metrelik lüks yat Bleu De Nimes ile çıktığı mavi yolculukta Gökova’nın cennet koylarını gezdi.


İçerisi sarayı andıran yattan dışarı çıkmayan Cambell Orak Adası, Kleopatra Adası , Akbük koylarını gezdi Marmaris’teki Çatı adası İLE Datça Knidos burnu yakınlarında çam ormanları ile kaplı koylarda mola verdi.


GAZETECİLER ÜNLÜ YAPAR AMA, ONLAR GAZETECİLERDEN KAÇAR…


Cambell yattan uzun süre dışarı çıkmazken bir gün önce fotoğrafının çekilmesine çok sinirlendiği ve yat yöneticilerine gözlerden uzak ıssız koyları tercih etmesi için uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Karadan yolun bulunmadığı koyları tercih eden Cambell’in Rus milyarder sevgilisi Viladimir Voronin ise yatın üzerinde beline havlu sararak dolaşırken Rus sevgilisi ise yatın güvertesinde akşam saatlerinde jimnastik ve ağırlık çalışması yaparken görüntülendi.


Cambell ‘in bulunduğu yatın etrafında sürekli dolaşan iki zodiak bot ve jet skilerdeki  korumaların ise yata denizden gelen teknelerin yaklaşmaması için sık sık uyarılarda bulundukları, yata kimseyi yanaştırmadıkları görüldü. Generic Paxil


Cambell ve sevgilisinin mavi yolculuğu Gökova ve Yunan adaları Sömbeki (Simi) ile Rodos’ta bir hafta sürecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.