Bodrum Gündem

Dr.Altan Tekin Toprağa Verildi..

1970 yılından bu yana Bodrumda yaşayan ve Bodrum Su Ürünlerindeki Basınç Odasının da kurucularından olan tedavi gördüğü İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde (28 Temmuz 2011) hayatını kaybeden Pratisyen Dr. Altan Tekin sonsuzluğa uğurlandı.

Dr.Altan Tekin Toprağa Verildi..
29.07.2011
0
A+
A-

 


 


 


Dr.Altan Tekin Toprağa Verildi…
cheap Kamagra

1970 yılından bu yana Bodrum′da yaşayan ve Bodrum Su Ürünlerindeki Basınç Odasının da kurucularından olan tedavi gördüğü İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde (28 Temmuz 2011) hayatını kaybeden Pratisyen Dr. Altan Tekin sonsuzluğa uğurlandı.   price of Asacol


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


where can i buy Plavix İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde hayatını kaybeden Pratisyen Dr. Altan Tekin sevenlerinin gözyaşları içinde kıldığı cenaze namazının ardından Kızılağaç mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Bodrum’un bir çok tanınmış siyaset ve tıp dünyasından isimlerinin yanında dostları, hastaları ve ailesi katıldı.


Tekin′in yaklaşık 3 yıl önce Böbrek nakli geçirdiği ve sonrasında kullandığı İmmün sistemi baskılayıcı ilaçların yan etkisi olarak Kanser’e yakalandığı ve hastalığın teşhisinden sonra tedavi görmekte olduğu İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde yapılan tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.


65 yaşındaki Dr. Altan Tekin, şu anda Bodrum Devlet Hastanesinde kullanılan Basınç Odasının da kurucusuydu.


 


Bodrum Gündem Ekibi olarak bizde Dr.Altan Tekin’e Allah’tan Rahmet acılı ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.




 



 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.