Bodrum Gündem

Bodrumu ucuzlatmayın

Gani Müjde: Pahalı ev yapın, pahalıya satın Bodrumu ucuzlatmayın

Bodrumu ucuzlatmayın
18.06.2010
0
A+
A-


Ünlü yazar ve senarist Gani Müjde, Bodrum’da BESİAD’ın (Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği) olağan Perşembe toplantılarına katıldı. Denizhan Et Lokantası’nda, Cenk Sezgin’in başkanlığında yapılan toplantıda Bodrum’a olan tutkusunu anlatan Gani Müjde, Bodrum’u güzelleştirecek projelerin peşinde koşulması, Bodrum’un mimari ve estetik açıdan planlanması gerektiğini söyledi.


 


Kalabalık işadamı topluluğuna seslenen ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Bodrum için bir şans olduğunu belirten Gani Müjde, Bodrum’un gitgide güzelleştiğini, bu doğa harikası özel yerin ucuzlatılmaması gerektiğini söyledi. Bodrum’u yönetenlere ve işadamlarına seslenen Müjde, pahalı projelerin hayata geçmesini ve pahalı satılmasını söyledi. Müjde ayrıca Bodrum’un içindeki evlerin restore edilip çok pahalıya satılması gerektiğini ifade etti.


 


ÖYKÜSÜ OLACAK İŞLERE İMZA ATIN


Türkiye’nin gözünün Bodrum’da olduğunu da ifade eden Gani Müjde; “Batmanlı, Kayserili ve her bölgeden işadamı Bodrum’dan ev almak istiyor. Bodrum, Türkiye için çok farklı ve özel bir yer. Bu yerin değerini bilmemiz lazım. Öyküsü olacak işlere imza atmak gerekiyor. Bu öyküler her kesimde yapılacak işler için yazılmalı. İçinde Bodrum olan projelerin de büyük olması gerekir. Bodrum’da inşaat dışında da yapılacak büyük projeler var. Heredot Bodrumlu ve O’nun hikayesi yazılabilir. Aynı şekilde Halikarnas Balıkçısı, Mozole gibi çok önemli öyküler ortaya çıkabilir. Böylece Bodrum adı gibi büyük eserlere sahip olabilir. Ben bu yönden çalışmalar yapıyorum” dedi.


 


“BEY” DEDİ DİYE MAHKEMEYE NASIL VERİR


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öfke kontrolüne ihtiyacı olduğunu söyleyen Gani Müjde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ise iyi bir devlet adamı olduğunu belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olmasının çok iyi olduğunu söyleyen Müjde, kaset skandalından sonra Baykal’ın istifasının çok hayırlı olduğunu ifade etti. Başbakan Erdoğan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’na “bey” dedi, diye mahkemeye vermesini eleştiren Gani Müjde; “Çok merak ediyorum yargı bu konuyu nasıl işleyecek. Bey diye bir hakaret olur mu bu herhalde dünyada bir ilk” dedi. buy Combivent online


  order Fluconazole


ATV İÇİN YENİ PROJE


Toplantıda yeni projelerini de anlatan Gani Müjde önümüzdeki sezon ATV’de gösterilmesi planlanan bir dizi projesini de anlattı. Hakan Yılmaz, Evrim Akın ve Peker Açıkalın gibi önemli isimlerin rol alacağı yapımın isminin Yahşi Cazibe olduğunu söyleyen Müjde, bu yapımda Azeri bir kızın komik öyküsünün anlatılacağını söyledi. Gani Müjde ayrıca Vurkaçoğlu adıyla tarihi bir komedi filmi hazırlığında olduğunu, bu filmin Türklerle Bizanslılar’ın arasındaki çekişmeyi çok esprili bir dille anlatacağını da ifade etti. generic Retin-A

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.