Bodrum Gündem

Kocadon Belediyeler Birliği Başkanı..

Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliğinin Başkanlık seçimlerinde Mehmet Kocadon ve Mustafa Saruhan aday oldu, Kocadon seçildi.

Kocadon Belediyeler Birliği Başkanı..
12.08.2011
0
A+
A-


 

 

Kocadon Birlik Başkanı…

Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği’nin Başkanlık seçimlerinde Mehmet Kocadon ve Mustafa Saruhan aday oldu, Kocadon seçildi.


Bodrum Gündem Haber


Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Konacık Belediye Başkanlığı’nda yapıldı. Yapılan seçim sonucu birliğin başkanlığına 21 oy ile Mehmet Kocadon seçildi. Diğer aday Mustafa Saruhan ise 9 oy aldı.


order Cialis super active

Belediyeler Birliği ve Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun başkanlık ettiği Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği meclis toplantısı, Konacık Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. 


Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalıkavak Belediye Başkan Vekili Nevcihan Özcan, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, Göltürkbükü Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Yalıçiftlik Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ve meclis üyeleri katıldı.


Cialis Soft online Konacık Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Mehmet Tosun yeniden aday olmayacağını açıklayarak başladığı açılış konuşmasında, “Görev sürem boyunca bizlere yardım eden ve çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Mehmet Tire, Mehmet Dinçberk, İbrahim Çömez, Nevcihan Özcan ve İsmail Altındağ önerge vererek birlik başkanlığına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u önerdiler. Görevden uzaklaştırılan Yalıkavak Mustafa Saruhan da birlik başkanlığı için adaylığını açıkladığını ifade ederek, “Türkiye ve Ege belediyeler birliklerinde görevimi yürütüyorum. Burada da görev yapmamda bir sakınca yok. O nedenle başkanlığa adaylığımı açıkladım. Mehmet başkanımla bir rekabet içerisine girecek değilim ancak şu anda çok fazla boş vaktim olduğu için bu görevi yerine getirebilirim”dedi.



Başkanlık seçiminde 31 üye oy kullandı. Buna göre 21 oy alan Mehmet Kocadon başkanlığa seçilirken, Mustafa Saruhan 9 oy aldı. Oylama sonucunda Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği Başkanlığına Mehmet Kocadon, Encümene ise Mehmet Tire, İbrahim Çömez, İsmail Altındağ ve Birol Aydın seçildi.

 
Buy Fluoxetine

KOCADON’DAN BİRLİK MESAJI…


Bodrum Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı ilk açıklamada birlik mesajı verdi.

2009’da yapılan ilk seçimin yerel seçimlerin hemen ardından olması sebebiyle gereksiz yere gergin bir ortamda yapıldığını belirten Kocadon: “Keşke ilk seçimde böyle güzel bir ortamda olsaydı. Parti başkanlarının yanlış tutumları nedeniyle olumsuzluklar yaşandı. Bizler tüm kırgınlıkları geride bıraktık. 11 belediye başkanı da birbirleriyle çok iyi arkadaş dolayısıyla tüm belediye başkanları el ele verip hep birlikte Bodrum için çalışacağız. Birliğimizin ilk hedefi DSİ tarafından sağlanan suyun sağlıklı bir şekilde tüm yarımadaya dağıtılması.” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.