Bodrum Gündem

Saldıranların Tümü Teröristtir..

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Hakkari Çukurca saldırısıyla Datça Can Yücel mezarını geceleyin yıkanların terörist olduklarını açıkladı..

Saldıranların Tümü Teröristtir..
23.08.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Saldıranların Tümü Teröristtir…


Muğla Gazeteciler Cemiyeti Hakkari Çukurca saldırısıyla Datça Can Yücel mezarını geceleyin yıkanların terörist olduklarını açıkladı…


Bodrum Gündem Haber


Muğla Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ünal Türk imzasıyla yapılan basın açıklamasında “Hakkari Çukurca’da 11askerimize pusu kurup şehit edenlerle, ebedi uykusuna 12 yıl önce Datça’da yatan Şair Can Yücel’in anıt mezarını gece karanlığında tahrip edip ezenler terörün asıl sahipleridir” dedi.


 

Muğla Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ünal Türk imzasıyla yapılan basın açıklaması şu şekilde; buy Ventolin no prescription

İstiklal Savaşının en büyük eseri olarak kurduğu Cumhuriyetin yurt sınırlarını savunmayı, İstiklal Savaşını kazanan atasının en büyük mirası olarak sürdüren Mehmetçiği hain pusularda katledenlerin, bırakınız ulusal sevgiyi, insanlık sevgisiyle dahi uzaktan yakından bağlantıları yoktur. Nolvadex online


Cumhuriyetin güzel sanatlar dalında ürettiği uluslararası şiirleriyle Türk edebiyatına büyük onur kazandıran Can Yücel’in Datça’daki anıt mezarını gece karanlığında yıkıp bozanlar, dillerin, dinlerin ve ırkların zenginleştirdiği Anadolu’muzun Yunus’unu, Hacı Bektaş’ını ve Mevlana’sını Tanrı katlarındaki aziz varlıklarını şeytan sanıp taşlayan meczuplardır.


Yurdun Güneydoğu’sunu Cumhuriyet Türkiye’sinin kurtarılacak toprağı belleyenlerle, yurdun Güneybatı’sındaki çağdaş insanlık sevgisini çekiçler ve balyozlar altında ezmek isteyenler, “Yurtta barış, dünyada barış” deyip savaş meydanlarında yendiği rakiplerine el uzatma erdemini gösteren Atatürk’ün başta gelen iç düşmanlarıdır.


Kahraman Mehmetçiğimiz Güneydoğu’daki vatan görevinde yalnız İstiklal kavramını biliyordu.


Bu kavramın uğruna savaş veriyordu.


Büyük ozanımız Can Yücel, yattığı Datça topraklarından insanlığa Oxford’dan aldığı bilginin ışığını gönderiyordu insanlık sevgisini işleyen şiirleriyle.


Bu bilginin ülkemizdeki öncüsüydü.


Dünya onu bu kimliğiyle tanımıştı.


Hakkari Çukurca’daki saldırgan ile Muğla Datça’daki saldırganın arasında hiç fark yoktur. Tadalafil online


Bedenleri ve zeminleri belki başka yerlerde, fikirleri ve zikirleri aynı karanlık dünyanın girdabında olan bu teröristleri Muğla Basın Dünyası olarak nefretle kınıyoruz.” 22.08.2011


Ünal Türkeş


Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.