Bodrum Gündem

Pınarlıbelen Yandı..

Pınarlıbelen Köyünde çıkan yangında, 12 hektarlık ormanlık alan küle döndü.

Pınarlıbelen Yandı..
05.09.2011
0
A+
A-


 

 

Pınarlıbelen Yandı… buy Lamisil

Pınarlıbelen Köyü’nde çıkan yangında, 12 hektarlık ormanlık alan küle döndü.


Bodrum Gündem Haber


Bodrum’un ciğerleri, asırlık çam ağaçlarıyla kaplı Pınarlıbelen köyü, Etrim Mahallesi, Gelinöldü Mevkisi’nde, orman yangını çıktı. İki ayrı noktada birden başlayan yangın, rüzgarında etkisiyle yayıldı. Bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 2 uçak, 3 helikopter, 14 arazöz, 120 orman işçisi sevk edildi. Söndürme çalışmalarına Milas ve Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlükleri ile 50 kadar köylü ile Akut ekipleri de destek verdi.


Kaymakamlığın talimatıyla çevredeki su tankerleri ve iş makineleri de yangının olduğu bölgeye sevk edildi. Dağın tepe bölümünde yerleşim yerlerinden uzak bir bölgedeki yangına arazinin sarp olması nedeniyle karadan müdahalede güçlük yaşandı. Daha çok havadan helikopter ve uçaklarla su atılan alevler 3 saatte güçlükle kontrol altına alınabildi. Soğutma çalışmaları devam ederken, yangında 12 hektarlık alanın zarar gördüğü bildirildi.


Proscar without prescription

Hain Rantçıların İşi Olma Olasılığı Var…


Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut, yangının, dağların tepesinde, yerleşim yerlerine uzak bir yerde, iki noktada birden başladığını belirtti. Barut, yangının başlangıç noktalarında yüksek gerilim hattı da tarım arazisi de olmadığına dikkat çekip, “Bu normal bir yangın değil. Jandarma, bu konudaki araştırmalarını sürdürüyor” buy Cialis super active online dedi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.