Bodrum Gündem

Bodrumda 598 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi..

Muğlanın Bodrum ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbarat çalışması sonucunda bir ticari araç içinde 598 şişe sahte bandrollü kaçak içki ele geçirildi.

Bodrumda 598 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi..
25.09.2011
0
A+
A-


 

 

Bodrum’da 598 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi…

Muğla’nın Bodrum ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen istihbarat çalışması sonucunda bir ticari araç içinde 598 şişe sahte bandrollü kaçak içki ele geçirildi.


Bodrum Gündem Haber


Buy cheap Accutane Kaçak içkileri bar ve eğlence mekanlarına satacağı tespit edilen 2 kişi yakalandı. Soruşturma kapsamında bir kişinin daha arandığı öğrenildi.


Order Disulfiram online Konacık’da Jandarma ekipleri tarafından yürütülen istihbarat çalışması sonucunda gerçekleştirilen operasyonda  buy Strattera 40 mg 06 BH 2102 plakalı ticari araç içinde 598 şişe sahte bandrollü  kaçak içki ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 24 bin TL olan kaçak içkileri yurt dışından getirdiği ve Bodrum’da otel, bar ve çeşitli eğlence mekanlarına satacağı tespit edilen 29 yaşındaki Ö.G. ve 42 yaşındaki A.T şüpheli olarak gözaltına alındı.


Jandarmada yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk etti. Olayla ilgili bir kişinin daha arandığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.