Bodrum Gündem

Bitez’de “Cumhuriyet Sergisi”

Bitez’de “Cumhuriyet Sergisi”
26.10.2011
0
A+
A-

CHP Bitez Belde Örgütü Başkanı Nuran Yüksel 29 Ekim 2011 Cumartesi günü CHP Bitez Belde binası içinde ve dışında açılacak ?Cumhuriyet Sergisi? Naltrexone online için tüm Bodrum halkını davet etti.

CHP Bitez Belde Örgütü Başkanı Nuran Yüksel Kadına şiddet gündemin en önemli konularından bir tanesi olduğunu, Ancak içinde yaşadığımız hafta terör olaylarıyla karşılaştığımızı acı sonuçlar ve ardından depremle yaşanan acı gerçeklere bir kez daha değinmek istediğini ifade ederek, ” order Indocin Başsağlığı diliyorum, acil şifalar diliyorum. Bu konuda bütün yetkilileri de daha duyarlı ve daha ciddi çalışmalara davet etmek istiyorum? dedi.

Nuran Yüksel konuşmasında içinde bulunduğumuz günlerde sadece terör, şiddet gibi olayların yanı sıra kara bulutların sanata ve sanatçıların üzerine de gelmiş olduğunu belirterek, şunları söyledi:

?Bugün ülkemiz de iktidarın sanata ve sanatçıya bakışı da ortada. Biz bu nedenle 29 Ekim Cumartesi günü saat 16.00?da Bitez Belde Örgütü binası önünde bir ?Cumhuriyet Sergisi? adı altında karma bir resim sergisi açmak istedik. İstedik ki insanlarımızın ruhunu bir nebze olsun okşayabilelim. Sanata ve sanatçıya saygılı olanların, saygı duyanların hala var olduğunu bir kez daha kamuoyunda örgütümüz olarak ifade edelim istedik. Tüm halkımızı sergimize davet ediyoruz? dedi.

order Cytotec

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.