Bodrum Gündem

Gümüşlük Belediyesi Veteriner Hekim İle 2012 Yılı Sözleşmesini Yeniledi

Gümüşlük Belediyesi Veteriner Hekim İle 2012 Yılı Sözleşmesini Yeniledi
26.01.2012
0
A+
A-

Gümüşlük Belediyesi, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu doğrultusunda Beldemiz sınırları içerisindeki sahipsiz sokak hayvanlarına hizmet vermek üzere Veteriner Hekim Selahattin HATİPOĞLU ile 2012 yılı sözleşmesini yeniledi.
generic Propranolol treatment with Sildenafil Bodrum Gündem Haber Xenical 120 mg
Gümüşlük Beldesinde yaşayan vatandaşlar sahipsiz sokak hayvanlarının beslenebilmesi ve sularını içebilmesi için beldenin belirli noktalarına Gümüşlük Belediyesince hayvan beslenme odakları kurulduğunu ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını, her türlü imkanlarını seferber ettiklerini belirttiler. Ayrıca Belediye Zabıta Amirliği ekipleri her türlü şikâyette sahipsiz sokak hayvanlarını Veteriner Hekim kontrolünde gerekli tedavi, aşılama vb. hizmetlerini yerine getirmekteler.

Belediye Başkanı Mehmet TİRE imza töreninde ? Çevre ve Orman Bakanlığı?nın çıkartmış olduğu 5199 sayılı hayvanları koruma kanunu ve ilgili uygulama yönetmeliğine uygun olarak Gümüşlük Beldesi?nde bulunan sokak hayvanlarının rehabilitasyonu, üremelerinin kontrol altına alınması, diğer bakım ve tedavileri ile ilgili olarak üzerimize düşen görevlerin bilincindeyiz. Bu doğrultuda veteriner hekim ile sözleşmemizi yenilemiş bulunmaktayız.? dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.