Bodrum Gündem

Küçükler Çaldı, Büyükler Eğlendi?

23.05.2012
0
A+
A-

Order Retin-A online cheap Colchicine Bitez Gülümser Mehmet Danacı ilköğretim okulu birinci ve ikinci kademe öğrencilerinin okulun müzik öğretmeni Cem Cemal Uçaner önderliğinde oluşturdukları orkestranın Marmara kolejinde verdikleri konser büyük beğeni kazandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Sildenafil

Marmara Koleji  Halikarnassos Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere Bitez Belediye başkanı İbrahim Çömez, Bodrum Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Demirörs ve Bodrumlular katıldı.

25 öğrencinin Cem Cemal Uçaner ve Cihan Ay eşliğinde gerçekleştirdiği konserde; 8 halk müziği, 11  pop müziği parçası seslendirildi.  Yaklaşık 2,5 saat süren konserde üçüncü sınıf öğrencilerinin sergilediği Bodrum yöresi oyunları da misafirler tarafından hayranlıkla izlendi. Marmara Koleji  Halikarnassos Kültür Merkezi girişinde öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları resimler, teknoloji tasarım dersinde hazırlanan görseller ve  bilim şenliğindeki projeleri sergilendi.

Eylül başından bu yana bu konser için çalışan öğrenciler, emeklerinin karşılığını alkış olarak aldılar. Konser salonun tamamını dolduran izleyiciler zaman zaman çalınan şarkı ve türkülere eşlik ederek keyifli saatler geçirdiler.

Müzik Dersi Flütten İbaret Değildir?

Gecede konuşma yapan okul müdürü Devrim Karakuş, kuzularım diye hitap ettiği öğrencilerinin başarılarıyla guru duyduğunu ve müzik dersinin sadece flüt çalmaktan ibaret olmadığını bu konserle ispat ettiklerini dile getirdi. Okul müdürü Devrim Karakuş konuşmasına ?  Bugün birini konserimize davet ettiğimde bana kimi getiriyorsunuz dedi. Kendisine bugün tanıdığın ne kadar ünlü sanatçı varsa, gelecekte onlardan daha da ünlü olacakları getiriyorum dedim. Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu görüp göreceğiniz en iyi eğitimi veren okuldu. Çünkü biz bilim de varız, sanatta varız, müzikte varız, sporda varız , derste varız. Çünkü biz başarının adresiyiz? dedi.

Bu Gençlerle İleriye Güvenle Bakarız?

Konsere emeği geçenlere plaket veren Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, çocukluğunda yaşadığı bir anıyı salondakilerle paylaştı. Çocukların her türlü övgüye layık olduklarını,  yaptıkları başarılı çalışmalarla okulun adını bütün yarımadada ve Muğla?da duyurduklarını dile getiren Başkan Çömez? Bizim bu genlerimiz varken ileriye güvenle bakabiliriz? dedi.

Vatan İçin Şehit Olanları Unutmadı?

Gecede okula maddi bağış desteğinde bulunanlara plaket veren Bodrum Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Demirörs, yaptığı konuşmasında bu vatan için gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimizi anarak salondakilerin 19 Mayıs?ını kutladı. Binbaşı Demirörs?Bu toprak, bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden, başta amcamın oğlu olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk?ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.