Bodrum Gündem

Bodto denetimlerde hız kesmiyor

Bodto denetimlerde hız kesmiyor

Ülke genelinde başlayan dinamik ve tematik denetim ile koronavirüs ile mücadelede kontrollü normalleşme denetimleri hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ticaret Odası denetim ekibi de her gün farklı sektörde ve bölgede yürüttüğü denetim çalışmalarında 10 Mart 2021 Çarşamba günü Gümbet ve Bodrum’da açık olan ve faaliyetini sürdüren konaklama sektörüne yönelik devam etti. BODTO 5 No’lu Konaklama Sektörü Meslek Komitesi Başkanı Ömer Faruk Dengiz’in de katıldığı denetimlerde yaklaşık 17 işletme ziyaret edildi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon yaptığı açıklamada, denetimlere her sektörde ve yarımada genelinde her gün devam edeceklerini belirterek, Bodrum’un turuncu bölgeden maviye geçmesi için işletmesinden, vatandaşına kadar herkesin gereken özveriyi göstererek alınan kararlara tam uyumun sağlanmasını rica etti.

Yapılan incelemelerde pek çok işletmenin gerekli düzenlemeleri yaptığı görülürken, 2021 yılı turizm sezonu için hazırlanan tesislerde müşterilerin sağlıklı bir şekilde tatillerini sürdürmeleri için tedbirlerin alınarak gerekli çalışmaların yapılmasının önemi vurgulandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.