Bodrum Gündem

65 Yıllık Bodrum Gelinlikleri Sergileniyor?

65 Yıllık Bodrum Gelinlikleri Sergileniyor?
28.06.2012
0
A+
A-

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi?nin Sosyal  Sorumluluk Projesi olarak hayata geçirdiği ?Bodrum Gelinleri? sergisi 30 Haziran?da açılıyor.

order Viagra generic Premarin cost of Strattera Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

30 Haziran Cumartesi günü açılışı yapılacak olan sergi 15 Temmuz?da bitecek.  8 aylık bir çalışma sonucu ortaya çıkan ve sahiplerinden rica minnet emanet alınan gelinlikler, temel devren ve sandıkların  eski fotoğraflar ve Bodrum usulü bir kına gecesinin canlandırılması ile açılacak ?Bodrum Gelinleri? sergisine  Bodrumluların yoğun ilgi göstermesi beklenmekte.

Bodrum düğünlerinin, gelinlerin albümlerinden çıkmış siyah beyaz hatıraların, sandıklarda özenle saklanmış gelinliklerin,yöresel yemeklerin eşsiz tatlarını etnik bir tören ile hatırlamak ve yeni nesillere aktarmak üzere  hazırlanan sergide, her biri  birbirinden güzel ve en eskisi 1947 yılında dikilmiş olan gelinliklerin yanı sıra 100 yıllık temel devrenler de sergide yer alacak.

Sergiyle ilgili olarak Bodrum?un siyasi olarak tanıdığı pek çok ismin annesine veya kayınvalidesine ait olan gelinliklerin olacağı bilgisini de paylaşmış olalım.
Bodrum Gelinleri Sergisi
Açılış Kokteyli  30 Haziran 2012 Cumartesi günü Saat: 19:30
Adres : OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi / Hurmalı Cadde

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.