Mehmet Kocadon Tahliye Oldu Haberi Yalan…SON DAKİKA

Mehmet Kocadon Tahliye Oldu Haberi Yalan…SON DAKİKA
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 09.07.2012
A+
A-

Sosyal Paylaşım sitesinde yer alan “Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tahliye oldu” haberinin yalan olduğu belirlendi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yaklaşık yarım saat öncesinde sosyal paylaşım sitelerinde yer alan “Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tahliye oldu” haberinin yalan olduğu anlaşıldı. Haberin alınmasının ardından Bodrum Gündem olarak, aile fertleri ile görüşerek haberin asılsız olduğunu öğrendik. Bu konuda bu tür haberlerin davanın gidişatına da zarar verebileceğini kaydeden Kocadon ailesi bu konuda dikkatli olunmasını rica ettiler.

Bu tür yalan ve asılsız haberlerin son günlerde çok sıkça tekrarlanması dikkat çekici. Bu gün yine Mehmet Kocadon’un rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı haberi de Bodrum Sokaklarında dolaştı. Öğleden sonra görüştüğümüz Bodrum Ticaret Odası başkanı Mahmut Serdar Kocadon “Hukuki sürec devam ediyor. Avukatlar gereken çalışmaları yapıyorlar ve bizleri bilgilendiriyorlar. Biz adalete güvenen insanlar olarak hukuki süreci sabırla bekleyeceğiz” dedi.

Bu konuda yapılan bu yalan haber ile ilgili olarak Bodrumluların sert tepkisi oldu. Birilerinin oyun oynadıklarını ve Bodrum’un hassasiyetleri ile dalga geçilmesinin çok ayıp olduğu dile getiriliyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.