Bodrum Gündem

İMO Bodrum Temsilciliğine İlhan Özyiğit Atandı?

İMO Bodrum Temsilciliğine İlhan Özyiğit Atandı?
25.07.2012
0
A+
A-

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun 5/98 sayılı kararı ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliğine,  İlhan ÖZYİĞİT temsilci olarak atandı.

how to buy Plan B get Diflucan
Buying Lithium Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Bodrum Temsilciliği, temsilcilik kurulu seçimi, Bodrum temsilcilik binasında, İMO Muğla şube başkanı Alifer Atasever?in divan başkanlığında, 73 üye katılımı ile gerçekleştirildi. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Bodrum Temsilciliği, temsilcilik kurulu seçimi, tek liste olarak gerçekleşti ve katılan tüm üyelerin oybirliği ile yeni İ.M.O. Bodrum temsilcilik kurulu oluştu. Buna göre TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun 5/98 sayılı kararı ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliğine,  İlhan Özyiğit atandı.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliğine atanan İlhan Özyiğit, İnşaat Mühendisleri Odası, Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan (değişik 7303) 6235 sayılı kanunla kurulmuş bulunan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine bağlı, kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşu olduğunu ifade ederek; ?Kanunda belirtilen amaçları doğrultusunda, inşaat mühendislerinin gereksinmelerini karşılamak, çalışmalarını kolaylaştırmak, mesleki gelişmelerini sağlamak, birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerini düzenlemek, İnşaat Mühendisleri Odası görevleri arasında yer almaktadır. İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu, Bodrum hudutları içinde kanunda öngörülen yükümlülüklerini yerine getirmek üzere, aldığı 5/98 sayılı kararla Temsilcilik Kurulu olarak atamıştır. Temsilcilik Kurulu, inşaat mühendisliği ile ilgili tüm konularda, yerel makamlarla işbirliği yaparak gerekli teknik yardımlarda bulunmaktadır.? dedi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcilik Kurulu İlhan Özyiğit temsilciliğinde, yardımcılıklara Şahabettin Doğan, Metin Soylu, Göktuğ Tık ve Şenol Atuntaş?tan oluştu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.