Bodrum Gündem

?ANNE ELİNDEN ÇAMURA HAYAT? SERGİSİ…

?ANNE ELİNDEN ÇAMURA HAYAT? SERGİSİ…
13.08.2012
0
A+
A-

Lithium online Order Retin-A online Heart Disease Annelere seramik sanatını öğreterek, evinde engelli çocuğundan ayrılmadan üretme ve para kazanma imkanı sağlayan, Doğuş Holding ve Bodrum Sağlık Vakfı ortak sosyal sorumluluk projesi; ?ENGELLİ ÇOCUKLARIN EBEVEYİNLERİNE MESLEKİ BECERİ KAZANDIRMA KURSU?,   2 aylık eğitim sürecinin geride bırakarak başarı ile sonlandı.

Vakıf merkezinde, Seramik Öğretmeni Şükran Kartal koçluğunda, 15 annenin katılımı ile gerçekleşen meslek edindirme kursu sonunda anneler tarafından üretilen seramik objeler, Oasis Nurol Sanat Galerisi?nde 14 Ağustos Salı günü, saat 19:00?da, bir kokteyl ile başladı.Ürünler açılış ile sergilenerek satışa sunulacak. Sergi sonrasında aynı ürünlerin, BSV Oasis Seramik Satış Mağazasında satışı devam edecek.

Bu projenin, vakıf yönünden, temsil ettiği engelli platformundaki misyonunu yerine getirme rolü ile, diğer taraftan Doğuş Holding?in engelli çocuklar konusundaki sosyal sorumluluk çalışmalarının bir göstergesi olduğu için, iki taraflı olarak amacına ulaşmış bir proje olarak değerlendiriliyor. Proje bu yararının yanısıra; Bodrum Sağlık Vakfı?nın yakın gelecekte hayata geçireceği ?Korumalı İşyeri?ne bir altlık teşkil etmesi nedeniyle de ayrıca önem kazanmakta.

Proje maliyeti Doğuş Holding tarafından üstlenilmiştir. Kursiyerlerin eğiticileri ve fiziki koşullar Vakıf tarafından sağlandı.

Tarih: 14 Ağustos Salı

Saat: 19:00

Yer: Oasis AVM, Nurol Sanat Galerisi

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.