Bodrum Gündem

Feridun Özsert İçin Karar Günü…

21.09.2012
0
A+
A-

order Levitra

6 Eylül’de ilki yapılan Belediye Meclis Üyesi Mehmet Feridun Özsert’in tutuklu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte 9o kişinin de tutuksuz olarak yargılandığı Bodrum Belediyesi Davasının ikinci duruşması 2.Muğla Ağır Ceza Mahkemesi salonunda devam ediyor. misoprostol buy online

Fatih Bozoğlu/bodrum Gündem Strattera No Prescription

fotoğraf: www.bodrumhaber.com

Saat 09:30’da başlayan ikinci duruşmada ilk olarak Mehmet Feridun Özsert konuşurken, saat 11:30 civarında Bodrum Belediyesi Zabıta Amiri Tanju Aksu mahkeme heyetine ifade veriyor. Tanıkların dinleneceği ikinci duruşmaya desteklemek için katılım bir öncekine göre az olmasına karşın, Bodrum’dan bir çok kişinin duruşmayı izlemek üzere gittiği alınan bilgiler arasında.

Mehmet Kocadon ve 7 kişinin tutuksuz, Mehmet Feridun Özsert’in tutuklu olarak davanın etmesine karar verildiği 6 Eylüldeki ilk duruşma Muğla Sanayi ve Ticaret Odası salonunda yapılmıştı. 2.Duruşma ise Muğla Adliyesinde 2. Ağır Ceza Mahkeme Salonunda yapılıyor. Duruşma salonuna sanıkların yakınları ve gazeteciler alınırken, bir önceki duruşmada olduğu gibi gazetecilere oldukça hoşgörülü davranılıyor ve adliye görevlileri tarafından yardımcı olunuyor.

6 Eylül’de yapılan ilk duruşmada olduğu gibi sabah erken saatlerde duruşmayı izlemek üzere Bodrum?dan Muğla?ya giden bir çok kişi heyecanla davanın sonucunu bekliyorlar.

Tanık ifadeleri sonucunda nasıl bir karar çıkacağı merakla beklenirken, özellikle Zabıta eski Amiri Murat Bilgili’nin ifadesini yazılı olarak vermesi ve duruşmaya gelmemesi dikkat çekti.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.