Bodrum Gündem

KARYALI, 500 USTAYI BODRUM’DA BULUŞTURDU…

karyalı-pazarlama-eğitim-semineri-manşetKaryalı Pazarlama firması, bünyesine kattığı Türkiye’nin önemli yapı kimyasalları markaları ile ilgili “Usta Buluşmaları” konulu eğitim seminerlerine Bodrum’da devam etti.

Bodrum Gündem Haber

Kalekim Yapı Kimyasalları ve Kale Boya markaları, Karyalı Pazarlama ile hayata geçirdiği bölge distribütörlüğü faaliyetini görkemli buluşmalarla taçlandırdı.

Bodrum yarımadası ve Milas bölgesinde yapı kimyasalları ve boya distribütörlükleri hizmeti veren Karyalı Pazarlama firması, yakın bir zaman önce bünyesine kattığı yeni markalarla adından söz ettirmişti. Saha çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan Karyalı, Milas ve Bodrum’da  düzenlediği  bir dizi eğitim ve büyük usta buluşmaları ile pazar payını büyütme yönünde çalışmalarına devam ediyor.

İlk gün Milas’ta, ikinci gün Bodrum’da düzenlenen organizasyonlarda yaklaşık 500 usta ve sektör mensubunu bir araya getiren Karyalı Pazarlama, ustalara yönelik geliştirdikleri bir takım yeni mekanizmaların da lansmanını yaptı.

karyalı pazarlama eğitim semineri (101) Çeşitli sürprizler, müzik ziyafeti ve çekilişler ile renkli anlara sahne olan etkinlikte Karyalı Pazarlama yöneticisi Engin Kaplan, yaptıkları eğitimlerle ilgili şunları söyledi “Bölgede faaliyet gösteren emekçi ustalar ile kaliteli usta arayan müşteriler arasında kendi internet sitemiz aracılığıyla iletişim kanalı kurarak ustaların iş hacmini artırmayı hedefliyoruz. Bu kurumumuzun yeni projelerinden biridir. Ayrıca bu etkinliklerde  bayisi olduğumuz Türkiye’nin öncü ve köklü firmalarından Kalekim gurubunun ürünlerinin doğru uygulanması ile ilgili ustalarımıza genel bilgiler de aktarıyoruz.” Dedi.  Kale Holding’den yöneticilerin de katıldığı organizasyon, keyifli ve eğlenceli bir atmosferde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  Kalekim Usta Kulübü,  2004 yılından beri Türkiye’nin her yerinde ustalara yönelik seminerler düzenlemekte. Kalekim Usta Kulübü bugüne kadar 150 bini aşkın  kayıtlı ustasına, mesleki yeterlilik belgesi almaları ve genel eğitimleri konusunda destek olmakta.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.