Bodrum Gündem

Amerikalı Gazeteciler İpekçi’nin Atölyesine Hayran Kaldı?

Amerikalı Gazeteciler İpekçi’nin Atölyesine Hayran Kaldı?
08.10.2012
0
A+
A-

İstanbul’da 13 Ekim’de başlayacak olan ?İstanbul Tasarım Bienali? için Türkiye’ye gelen 5 Amerikalı gazeteci, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın lüks turizm destinasyonu kapsamında Bodrum’a geldi. Bodrum Belediyesi Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Atölyesi’ni ziyaret eden gazeteciler, tasarım ve el yapımı ürünlere hayran kaldı.

Bodrum Gündem Haber lowest prices for Plavix

İstanbul’da 13 Ekim-12 Aralık tarihlerinde düzenlenen ve şehrin farklı noktalarında çeşitli etkinliklerin yapılacağı ‘İstanbul Tasarım Bienali’ için Türkiye’ye gelen, Amerika’nın tanınmış gazetelerinde çalışan gazeteciler, bienal öncesinde Bodrum’a geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın lüks turizm destinasyonu kapsamında, Bodrum Moda Tasarım ve El Sanatları Derneği’nin davetlisi olarak gelen gazeteciler, Bodrum Belediyesi Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Atölyesi’ni ziyaret etti. 150 yıllık Bodrum evinden oluşan atölyede, öğretmenler tarafından gazetecilere kumaşlar ve dikilen elbiselerle ilgili bilgi verildi. Atölyede ders alan kadınların yaptığı işlemeler, el yapımı tasarım ürünler gazeteciler tarafından oldukça dikkat çekti.

Toradol without prescription Gazetecilere, Bodrum Moda Tasarım ve El Sanatları Derneği Başkanı Hülya Kocadon’da bilgi verdi. Kocadon Anti Viral “Bodrum’a özgü kumaşlar ve yaratıcılığımızı kullanarak öğretmen ve öğrencilerle birlikte giysi ağırlıklı güzel tasarımlar çıkarmaya çalışıyoruz. El sanatlarının unutulmaya yüz tuttuğu bu günlerde bu kültürümüzü yaşatarak Bodrum’un moda alanında da ön planda olmasını istiyoruz. Bodrum’a kazandırılan bu atölye, dünya çapında tanınmaya başlayacaktır” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.