Bodrum Gündem

Gazeteci Ali Fikret Er, Hastaneye Kaldırıldı?

08.10.2012
0
A+
A-

order Robaxin online cheap Robaxin Çökertme Gazetesi Muhabiri Ali Fikret Er geçirdiği rahatsızlık sonucu Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bodrum Gündem Haber fluconazole without prescription

Çökertme Gazetesi Muhabiri Ali Fikret Er,  geçirdiği rahatsızlık sonucu Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çökertme Gazetesi Muhabiri Ali Fikret Er’i hastanede, yerel ve ulusal gazete temsilcileri ziyaret etti.  Ağır bir üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren gazeteci  Ali Fikret Er  kendini iyi hissettiğini ifade ederek, “İnşallah tetkiklerimiz iyi gider,tedavi olur evimize sağ salim gideriz. Hastaneye yattığım günden buyana ilgi ve alakasını esirgemeyen başta başhekim Dr. Oğuz Şahin, Doktorum Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu ve hastane personeline gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum”dedi.

Ziyaret sonrası Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu’ndan alınan bilgiye göre ,Ali Fikret Er’in tedavisine devam edilirken sağlık durumunun iyiye gittiğini, ağır bir solunum yolları enfeksiyonu tedavisi uyguladıklarını ve birkaç gün daha ilaç tedavisine devam edileceği öğrenildi.

Sevgili meslektaşımız Ali Fikret Er?in en kısa sürede sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini  temenni ederiz.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.