Bodrum Gündem

Gazeteci Ali Fikret Er Muğla’ya Sevk Edildi?

09.10.2012
0
A+
A-

Çökertme Gazetesi Muhabiri olarak görev yapan 44 yaşındaki Ali Fikret Er, geçirdiği üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle Muğla’ya sevk edildi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da 8 yıldır Çökertme Gazetesi’nde muhabir olarak çalışan Ali Fikret Er, geçirdiği üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle bugün ambulansla Muğla’ya sevk edildi. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 3 Ekim’de Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Er, durumunun ciddileşmesi sonucu Muğla’ya sevk edilmesine karar verildi. Ali Fikret Er’in,  2006 yılının Mayıs ayında akciğer kanseri ameliyatı geçirmişti.

order albuterol Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan?dan Ziyaret? Generic Paxil

Bodrum?lu gazeteci Er’in meslektaşları ve Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan?da onu yalnız bırakmadılar. 8 Ekim günü akşam üzeri ambulansla Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Er’in tedavisinin bir süre burada devam edeceği öğrenildi. Muğla?daki tedavinin ardından da Ankara’ya sevk edilmesi planlanıyor.

Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan “Gazeteci arkadaşımızın bir an önce iyileşerek yeniden aramıza dönmesini bekliyoruz. Bodrum’da gazeteci arkadaşların birbirlerine olan bağlılığı oldukça güzel bir davranış. Ali Fikret Er, iyileştikten sonra gelip yeniden fotoğraflarımızı çekecek ve haberlerini yapmaya devam edecektir. Acil şifalar diliyoruz” dedi.

Kısa Süre Sonra Görevime Dönmek İstiyorum?

Buy Strattera online

Ali Fikret Er ise, sevk öncesinde oldukça duygu dolu anlar yaşadı. Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten ve konuşmakta zorluk çeken Er “Kaymakam Gödekmerdan’a ve gazeteci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Altı yıl önce geçirdiğim akciğer kanseri ameliyatından sonra ilk kez böyle ciddi bir hastalık meydana geldi. Umarım tedavinin ardından bu hastalığı da yenerek yeniden çalışmaya başlayacağım” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.