Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu

Geçtiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Gününde Bodrum Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları tarih dersi skeci son zamanlarda oldukça moda olan gangnam dansı ile seyircileri costurdu.
Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem
Öğrencilerin Tarih Dersi sözlüsünü anlatan skeçte dünyayı saran Gangnam Style şarkısının dansı da nasibi aldı. Skeçte derse giren öğretmen bir anda öğrencilerle birlikte Gangnam Style şarkısında dans etmeye başlaması izleyenleri kahkahalara boğdu. Skeçte rol alan öğrenciler alkışlar eşliğinde danslarını sahneledi.
Öğrencilerin hazırladığı oratorya, müzik ve skeçler ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde 50 öğrenci ve 5 öğretmenin birlikte hazırladıkları ?Ben Öğretmen Olmalıyım? adlı oratorya etkinliğe katılanlarca soluksuz izlediler.