Bodrum Gündem

Engel Tanımayan Eğlence?

06.12.2012
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Azka Otel?de bir akşam yemeği düzenledi.

order Paxil Bodrum Gündem Haber buy Pfizer Viagra online Order Natrexone

Yemeğe Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Bodrum Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs,  Bodrum Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hakan Ulukan, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Bozbey, Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Biçer ve Yönetim kurulu Üyesi Vehbi Yazacı ile engelliler ve aileleri katıldı.

Yemek öncesi yaptığı konuşmasına velilere teşekkür ederek başlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şöyle devam etti ?Onların mücadele etme, sahiplenme ruhuna ve çocuklarını eğitebilmek için canla başla çalışmalarına ben huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Esas alkış o velilere lazım. 14 yıla yakındır Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu süre içinde özellikle Yahşi Engelliler Okulumuzla beraber çok büyük çalışmalar yaptık. Hep şunu diyorum, önce inanmak, sonra mücadele etmek ama en önemlisi eğitime destek vermek lazım. Bunların üçü bir arada olduğu zaman aşılamayacak engel yok. Hele bu çabalarımıza sevgimizi de katınca ki, sevgi engel tanımıyor, bu kardeşlerimizle eğitim dolu, çok güzel günler yaşadık. Bu okullarda eğitim gören öğrencilerimizin, bu özel kardeşlerimizin cep telefonuma mesaj yazmaları beni gerçekten çok mutlu ediyor. Dolmuşlarla kendileri gelip gidiyor, okuma yazma biliyorlar, cep telefonuma mesaj atabilecek kadar teknoloji ve bilgiden faydalanabiliyorlar. Eğer biz bunlara birazcık destek verebildiysek ben de dünyanın en mutlu insanıyım. Bu gece burada bizim birlik beraberlik içinde olmamızı sağlayan Kaymakamımız Sayın Mehmet Gödekmerdan?a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu evlatlarımıza bu gece iyi bir eğlence diliyorum. Bütün günlerimiz böyle güzel olsun?.

Geceye katılanlar, Bodrumlu müzisyen çift Ender- Sevinç Kasal ikilisinin müzikleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. Müziğin başlamasıyla sahneyi dolduran engelliler günün sevilen şarkılarının yanı sıra yöresel türkülerle de dans ettiler. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan de onlarla beraber oynadı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon daha sonra sahneye tekrar davet edildi ve özellikle son günlerin moda şarkısı ?Gangnam Style? çalındığında sahnelerdekilere dansıyla eşlik etti.

Başkan Mehmet Kocadon, geceye katkıları nedeniyle Ender – Sevinç Kasal ikilisine teşekkür plaketi verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.