Bodrum Gündem

Nevzat Kanber, İyi Parti ilçe başkanlığından istifa etti

Nevzat Kanber, İyi Parti ilçe başkanlığından istifa etti

Nevzat Kanber İyi Parti Bodrum İlçe Başkanlığından istifa etti. Kanber’in yerine Şerif Çelikkıran göreve başladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber,  yaptığı yazılı basın açıklamasıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Açıklama şöyle;

Her Şey Yine Bodrum İçin

Değerli dostlar, sevgili Bodrumlular ve basınımızın kıymetli temsilcileri;

Kasım 2018 tarihinden bu yana, tam 5 yıldır sürdürdüğüm İyi Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevimden, yaklaşan yerel seçimlerde meclis üyesi aday adayı olmak için ayrılmış bulunuyorum.

Bu bir memleket göreviydi, Bodrum için birisi elini taşın altına koymalıydı. Yeni bir parti kurmak, aşama kaydetmek için çaba göstermek, oldukça yorucu ve bir o kadar da meşakkatliydi. Bu süre zarfında beni görev için cesaretlendiren kurucu ilçe başkanımız Mehmet Onur Şahbaz’a ve yerel yönetimler başkan yardımcımız Mehmet Tosun’a; kurucu üyelerimize, benimle birlikte Bodrum için gecesini gündüzüne katan yönetim kurulu üyelerimize, kadın politikaları başkanımız Nilay Konday’a ve gençlik politikaları başkanımız Vahit Yavuz’a; birlikte çalıştığımız meclis üyelerimize, mahalle temsilcilerimize, gençlik ve kadın politikaları üyelerimize, sandık görevlisi üyelerimize ve tüm İyi Parti üyelerimize, nihayetinde oylarıyla bizi destekleyen halkımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Ayrıca, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum Muğla il başkanımız Davut Cumhur Akmeşe ve Muğla milletvekilimiz Metin Ergun’a, tüm ilçe başkanı arkadaşlarımıza da teşekkür eder, başarılar dilerim.

Beş yıl süren bu ağır görevde en büyük fedakarlığı eşim ve çocuklarım yapmıştır. Aileme bu konuda ne kadar teşekkür etsem azdır.

Herkes elinden gelenin en iyisini yapmak için çabaladı, çabalamaya devam ediyor. Demokrasi temelinde bu bir bayrak yarışıydı ve bugün itibariyle bayrağı devralan, yönetim kurulu üyelerimizin tamamının oyuyla seçilen, kendisiyle gurur duyduğum kardeşim Şerif Çelikkıran göreve başlayacaktır.  Yeni görevinde kendisine başarılar diler, bu ağır görevi kabul ettiği içinde tüm üyelerimizden desteklerini esirgememelerini rica ederim.

Yerel siyasetçiler olarak bugüne kadar yaptığımız her şey önce Bodrum içindi. Bundan sonraki süreçte de hem partimin bir neferi olarak hem de bir Bodrumlu olarak yine her şeyi önce Bodrum için başarmaya çalışacağız.

 

Saygı ve sevgi ile…

 

Nevzat Kanber

Yorumlar

  1. hamdullah yıldız dedi ki:

    Kendileri bilir AMA,
    Ben NEVZAT KANBER’in yerinde olsam IYI PARTI den de istifa ederim.
    Neden mi?
    Iyi parti ideolojisi olmayan müstakil ve bagimsiz bir parti degildir.Bu gun cok fazlasiyla zikzaglar ciziyor,bir gun millet ittifakinda masayi deviriyor,baska bir gun masaya hizli donus yapiyor.BU GUN de diyor ki,biz mustakil ve bagimsiz bir parti olarak hareket edemiyoruz,Niye edemiyorsunuz,siz partisiniz ve edebilirdiniz,
    CHP den 15 kisi milletvekili alip,secimlere katildiniz,ve SECIMLERDE parlamentoda temsil edilmistiniz.
    Ben diyorum ki,o zaman niye mustakil ve bagimsiz hareket etme dusunceniz niye yoktu,
    Zigzaklar cizilerek politika yapilamaz,artik bu secmenler bu tavirlari gorecektir.diyorum.