Bodrum Gündem

Mehmet Kocadon 3.Duruşmada…(SONDAKİKA)

Mehmet Kocadon 3.Duruşmada…(SONDAKİKA)
21.12.2012
0
A+
A-

Mehmet Kocadon ve 8 kişinin yargılandığı Bodrum Belediyesi Davasının 3. Duruşması Muğla 3.Ağır Ceza Mahkesinde başlıyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-21/Aralık/2012

Bodrum Belediyesine yönelik olarak geçtiğimiz yıl başlayan opreasyonun ardından 2012 Haziran ayında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve 8 kişi

Order No Rx

3.Duruşma Öncesi

tutuklanmıştı. 6 ve 7 Eylülde yapılan yargılamanın sonunda ise 100 gün tutuklu kalan Başkan kocadon ve 7 kişi tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest

bırakılırken, 2 duruşmada da tek tutuklu sanık Bodrum Belediye Meclis üyesi Mehmet Feridun Özsert’de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

2 ay sonra ise Mehmet Kocadon BodrumBelediye Başkanlığı görevi iade edildi.

buy Lithium online

Bodrum Belediyesi Davası 3.Duruşma Öncesi Öncesi

Tutuklu sanığın olmadığı ve yaklaşık 250 sayfalık iddianemenin olduğu Bodrum Belediyesi davasının 3. duruşması bu gün saat 10:00 itibarı ile başlayacak.

Kalabalık bir grubunda davayı izlemek ve Başkan Kocadan’a destek vermek amacı ile Muğla’ya gittiği ve başkan Kocadon ile birlikte duruşmanın başlamasını bekliyorlar.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mehmet Feridun Özsert’e destek vermek için DP’li Bodrum Belediyesi Meclis üyeleride Muğla’da.

SAAT:09:45 Bodrum Belediyesi Davasında sanıklar duruşma salonuna alındılar. İzleyici ve gazeteciler salona alınmadılar…

SAAT: 12:00 order Strattera Mehmet Kocadon ve 8 kişinin tutuksuz olarak yargılandığı duruşmada bilirkişi raporlarınınmahkemeye sunulduğu öğrenildi. Mahkeme Başkanlığına sunulan bilirkişi raporlarında olumlu görüş bildirildiği bilgisi alınırken yaklaşık 2 saat sürdü. Yargılamaya 6 Mart 2013’te devam edilecek. 6 Mart 2013’de yapılacak olan 4.duruşmada Müfetişlerin raporlarının inceleneği öğrenildi.

Duruşma öncesi ve sonrasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un oldukça rahat ve neşeli olduğu gözlendi.

 

 

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.