Bodrum Gündem

Merter Koleji?nden Velilere Kadınlar Günü Kahvaltısı

10.03.2013
0
A+
A-

buy Disulfiram order Premarin online Bodrum?da faaliyet gösteren Özel Merter Eğitim Kurumları, 08 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel veliler için kahvaltı düzenledi. Kurum tarafından bu güne özel verilen ve bir özel restoranda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Okul Aile Birliği Üyeleri ve veliler katıldı.

buy Valtrex online no prescription Bodrum Gündem Haber/8 Mart 2013

Programda misafirler duygu ve düşüncelerini kurum idarecileri ve velileriyle paylaştı. Programla ilgili bilgi veren Okul Müdür Yardımcısı Hasan İdmanlı, velilerin katılımının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek şunları söyledi: ?Biz Merter Koleji olarak özel günleri bir fırsat bilerek velilerimizle bir araya geliyoruz. Bunlar hem o günle ilgili duygu ve düşüncelerimizi velilerimizle paylaşma imkanı sağlıyor hem de kendileriyle öğrencilerimizle ilgili durum değerlendirmesi yapma fırsatı sunuyor. Bu anlamda velilerimizin katılımı da bizi ayrıca sevindiriyor. Katılımlarından dolayı velilerimiz başta olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.?

Bu güne özel duygu ve düşüncelerini ifade eden okul velileri, Kadınlar Gününe özel böyle bir etkinliği düzenledikleri için okul yönetimine teşekkür ettiler. Katılımcılara okul yönetimi tarafından çiçek hediye edilmesinin ardından program sona erdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.