Bodrum Gündem

GEKA Bodrum?dan 3 Tarım Projesine Destek Verdi?

GEKA Bodrum?dan 3 Tarım Projesine Destek Verdi?
20.03.2013
0
A+
A-

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde faaliyet gösteren Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından Tarıma Dayalı Sanayinin Geliştirilmesi  amacıyla Mali Destek Programı proje çağrısı yapılmıştı.

Bodrum Gündem Haber 20/03/2013

GEKA?nın yapmış olduğu bu çağrıya 11 Temmuz-7 Eylül 2012 tarihleri arasında toplam 134 proje başvurmuştu. Bunların arasından 57 proje uygulanmaya değer bulunurken bunların 3 tanesi de Bodrum  projesi oldu.

Bodrum Yarımada genelinde konu ile ilgili olarak 3 başvuru başarılı görülerek GEKA ile proje sözleşmelerini imzalayarak proje faaliyetlerine başladı.

Bölgemizde başarılı olan projeler:
purchase Lithium

  1. Bodrum İlçesi Turunçgil Üretici Birliği, Bodrum Mandarinin Yağ Mucizesi
  2. cheap esomeprazole

  3. K Plus Gıda San. Turizm İth. İhr. Ve Tic. Ltd.Şti.-Bodrum Yöresel Lezzetleri İle Şekerleme Sektörüne Katkı Sağlanması
  4. İmmu-nat Bitkisel İlaç ve Doğal Sağlık ürünleri İmalat, İthalat ve Ticaret Ltd.Şti.-Doğanın İyileştirici Gücü ? İmmu-nat? Hayat Veriyor

order Cialis super active
Bölgemizin proje desteklerinden daha fazla yararlanması, bölge kaynaklarının doğru ve yerinde kullanımı açısından oldukça önemli olduğunu aktaran Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ? Destek mekanizmalarının yakından takip edilmesi, bölgemizin kalkınmasını ve gelişmesini sağlayacaktır. Bu süreçte üyelerimizden gelen bilgi talepleri Odamız tarafından cevaplandırılacaktır? bilgisini verdi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.