Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Tuna Işın, kutlamayı hak etti!

    Bu süreçte Bodrum CHP İlçe Başkanı Sayın Tuna Işın’ı kutlamak gerekir.

    Ayağının tozu ile geldiği CHP ilçe Başkanlığında en zor süreci Bodrum CHP ilçe Başkanı Sayın Tuna Işın, yaşadı desem abartmış olmam.

    -Aday Adayları sürecinde en çok onun başı ağrıdı.

    CHP’nin genel bünyesinden kaynaklı yaşanan aday adaylarının belirlenmesi sürecinde yaşanan gerilimlerden haliyle ev sahibi konumundaki Bodrum CHP ilçe Başkanı Sayın Tuna Işın ilk sırada geldi.

    Bu yaşanan tüm olumsuzlukları en iyi şekilde idare ettiği için Sayın Tuna Işın’ı kutlamak kaçınılmaz.

    Sayın Tuna Işın ile şahsen tanışmadım. Onu medyadan izliyorum. Her yerde oldu. Herkesi dinledi. Zaman geldi sakinleştirdi. Zaman geldi istifaları önledi. Örgütünün bu yaşananlardan yara almamasını sağladı.

    Bir Başkan olarak partisinin menfaatleri gereği  ne yapması gerekiyorsa fazlası ile yaptı. Aday adaylarının belirlenmesi sürecinde herkes elinden geldiğince eşit davrandı.

    -Önseçimi başından beri destekledi

    Olayın başından beri aday adayları arasındaki seçiminde örgütün önseçim yapması yönündeki görüşünü getirdi. Bundan bir an taviz vermedi.

    Ancak mensubu olduğu CHP Genel Merkezi’nin alacağı kararlara da saygılı olacağını da vurguladı.

    -Ahmet Aras’ta ki gibi performans bekleniyor

    Şimdi de CHP Genel Merkezi’nin Tamer Mandalinci’yi Bodrum Belediye Başkan aday ilan etmesinden sonra da bu başarılı performansını Tamer Mandalinci’ye seçim kazandırmak için harcıyor.

    Tuna Işın’ı Tamer Mandalinci’nin gölgesi gibi Bodrum’da seçmenle buluşmalarında gözlemliyoruz.

    Ahmet Aras’ın 5 yıl önceki seçim çalışmalarında tüm CHP örgütü bilindiği üzere çok kısa bir zamanda örgütlenerek, büyük bir başarıya imza atmıştı.

    CHP’nin o zamanki Bodrum ilçe Başkanı Sayın Halil Karahan ile el ele, kol, kola Bodrum’u sokak sokak, semt semt gezerek bir büyük dayanışma ruhu ile CHP örgütünün nasıl kenetlendiğini tüm Bodrum tanık olmuştu.

    Şimdi de benzer bir el, ele kol, kola seçim kampanyasını Tuna Işın İle Tamer Mandalinci arasında görmek CHP’lile daha da umutlandırıyor.

    -Tuna Işın’a ve  Bodrum CHP örgütüne tarihi sorumluluk düşüyor.

    Tuna Işın, liderliğindeki Bodrum CHP örgütüne bu seçimde de tarihi bir görev ve sorumluluk düşüyor. Aday aday belirlenmesinde kırgınlıklar oldu.

    Ancak yüzyıllık ve Türk milletine Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından emanet edilen CHP’nin her şeyin üzerinde olduğu idraki ile tekrar bir araya gelip 31 Mart 2024 seçimlerinin ne pahasına olursa olsun kazanılması sağlanmalıdır.

    -Türk milleti kavga istemiyor

    Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiği bilinci ile Türk milleti artık kavga, gürültü istemiyor. Tek güvendiği ve inandığı Atatürk’ün partisinden bir hamledir. Bu Türk milletinin son umududur.

    Onun için Bodrum’daki

    tüm CHP’lilerin kırgınlıkları Türk milleti için bir yere bırakıp “ Birlik ve beraberlik” duygusu ile her şeye rağmen, CHP’nin ve Türk milletinin yanında olmaları kutsal sorumluluktur.

    -Türk milleti Bodrum’daki CHP örgütünden birlik ve beraberlik fotoğrafı bekliyor.

    Bugün tüm aday adayı olmuş CHP’lilerin Bodrum Belediye Başkan adayı olmuş Tamer Mandalinci kardeşi ile yan, yana olup Bodrum’daki ve Türkiye’deki tüm CHP’lilerin bir birlik ve beraberlik fotoğraf karesi beklediklerine inanıyorum.

    İnanın bu kareye CHP’nin seçimden önce böyle bir kareye ihtiyacı her zamankinden daha fazla. Birlik ve beraberlik inanın hepinizi yüceltir.

    Sevgi ve Saygılarımla

    Tandoğan Uysal

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.