Bodrum Gündem

Gönül Elçileri Bodrum?da Çoğalıyor

Gönül Elçileri Bodrum?da Çoğalıyor
30.04.2013
0
A+
A-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında, Bodrum’da yürütülen çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

buy Indocin Strattera No Prescription price of Asacol
Bodrum Gündem Haber/30 Nisan 2013

Bodrum Kaymakamlığı desteği ile okul aile birlikleri okul giriş çıkışlarında öğrencilerin karşıdan karşıya geçmeleri artık daha güvenli olacak. Gönül Elçileri Projesi kapsamında yürütülen çalışma kapsamında, Bodrum’da bulunan bütün ilk ve Orta dereceli okulların okul aile birliklerinin desteği ile artık okul giriş ve çıkışlarında çocukların güvenliği için veliler görev alacaklar. Bu zamana kadar Trafik Polisleri ile okul öğrencilerin yaptığı güvenli geçişi bundan sonra Okul Aile Birliklerince belirlenen gönüllü veliler yürütecekler. Bodrum Kaymakamlığı desteği ile projede gönüllü olarak çalışan görevliler yaptıkları bu yeni girişimin Türkiye’de de bir ilk olduğunu belirttiler.
Proje kapsamında ilk olarak Güler-Mustafa Kızılağaç İlkokulunun okul çıkışında, şapkası, yeleği ve dur geç levhası ile gönül elçileri tarafından çocukların karşıdan karşıya güvenle geçmesini sağlandı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.