Bodrum Gündem

Bilboard Davasında Tahliye

Bilboard Davasında Tahliye
22.05.2013
0
A+
A-

order vardenfil online Reklam Panoları ile ilgili operasyon ile tutuklu olarak yargılanmak üzere 105 gündür cezaevinde olan Era Reklam Sahibi Yılmaz Taşkaya ve Bodrum Cad Reklam sahibi Ümit Lapoğlu için tahliye kararı çıktı. Yılmaz Taşkaya ve Ümit Lapoğlu tutuksuz olarak yargılanacaklar.

Cheap Aciclovir Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-22 Mayıs 2013  Order Furosemide

Geçtiğimiz aylarda Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı?nın talimatı ile Muğla il genelinde bulunan açık hava reklam alanları ile ilgili ihale yapılmayarak sözleşme yolu ile aynı şirket tarafından işletildiği, açık hava reklam alanlarının işletilmesi işinde ihale sistemi denenmediği ve rekabet ortamının yaratılmadığı, yapılan sözleşmelerde kamu yararı gözetilerek daha çok gelir getirecek yöntemlerin araştırılmadan kamunun zarara uğratıldığı ihale dosyaları ve sözleşme evrakları üzerinde yapılan bilirkişi incelemelerinde, 3 ayrı açık hava reklam alanları ihalesine fesat karıştırıldığı iddia edilmişti. Polis tarafından başlatılan operasyonda ihaleye fesat karıştırma, rüşvet suçuyla ilgili suç organizasyonunun çökertilmesine yönelik Bodrum ve Marmaris ilçeleri ile İstanbul?da düzenlenen operasyonda, 2 firma sahibi ve bir kamu görevlisi adliyedeki ifadelerininin ardından tutuklanarak Muğla cezaevine gönderilmişlerdi.

Bodrum kamuoyunda 22 Mayıs tarihinde görülecek bu davanın sonucu merakla bekleniyordu. Bu sabah görülen dava sonucu Era Reklam Sahibi Yılmaz Taşkaya ve Bodrum Cad Reklam sahibi Ümit Lapoğlu’nun tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. can açık dedi ki:

    Ne alaka o davanın Bodrum Belediyesi ile hiçbir ilişkisi yok ki nerden çıkardınız….