Bodrum Gündem

Barodan Mağdurlara ?İnsan Hakları Birimi? Desteği

Barodan Mağdurlara ?İnsan Hakları Birimi? Desteği
03.06.2013
0
A+
A-

 

Taksim Gezi Parkı olayları ile ilgili olarak,  Natrexone Buy Muğla Barosu  nezdinde başlatılan ?İnsan Hakları Birimi? Bodrum?da ki  mağdurlara yardım etmek için gönüllü avukatlardan oluşan bir komisyon oluşturdu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Barosu Bodrum temsilciliğinden gelen yazılı açıklamada şöyle deniyor ; 

MUĞLA BAROSU

BODRUM  İLÇE  TEMSİLCİLİĞİ

İstanbul gezi parkında yapılmak istenen yıkıma karşı demokratik haklar çerçevesinde başlatılan protestolara karşı vatandaş polisin ölçüsüz ve sorumsuz müdahalesi ile karşılaşmıştır. İstanbul?da vatandaşa yaşatılan   şiddet karşısında  Türkiye  ayağa kalkmış, protestolar, tüm illere yayılmıştır. Bodrumda da polis, sivil vatandaşlara orantısız güç kullanarak, saldırmış ve darp etmiştir. Bu yaşanan şiddet ve diğer hal ihlalleri nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımıza hukuki yardım verilecektir. Bu nedenle Muğla barosu Bodrum temsilciliği tarafından özel birim oluşturulmuştur. Kendilerine uygulanan şiddet ve hak ihlalleri ile ilgili olarak başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın bu birimde gönüllü olarak yer alan meslektaşlarımızdan hukuki yardım alabilmeleri sağlanacaktır. 

 Hukuk devleti ve İnsan haklarını koruma yükümlülüğü olan Baromuz İlçe Temsilciliğinden yardım almak isteyen  vatandaşlarımız ellerindeki tüm bilgi, belgeleri ve görsel kayıtları ile Muğla Barosu Bodrum ilçe Temsilciliğine müracaat edebilecektir.

Saygılarımızla,

Muğla Barosu  

Bodrum İlçe Temsilciliği

order Indocin

Bitez Adliyesi- Bitez/BODRUM

 Tel:3639611-

cheap Ventolin

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.