Bodrum Gündem

Gazeteci Olunmaz, Gazeteci Doğulur

23.10.2013
0
A+
A-

Gazeteci Fatoş ve Ali Ballı’nın adını Irmak koydukları bebekleri dünyaya geldi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-23 Ekim 2013

Anadolu Ajansı ve Kent TV’nin ünlü muhabiri, gazeteci Ali Ballı ve Konacık Belediyesi Halkla İlişkiler departmanında gazetecilerin her türlü sorununa çözüm üreten Fatma Ballı?nın ALİ BALLI BABA OLDU (3)muhtemelen ileride gazeteci olması beklenen nur topu gibi bir kız çocukları dünyaya geldi. Ali ve Fatoş’un biricik kızları ve Bodrum gazetecilerinin yeğeni Irmak’ın doğumunu, Bodrum Universal Hastanesi?nde Kadın Doğum Uzmanı Şermin Güvençer gerçekleştirdi.

buy Cialis Professional online

Irmak Bebek 2 kilo 600 gram ağırlığında ve Purchase Retin-A 49 santim boyunda, 39 haftalık olarak dünyaya geldi. Çiçeği burnunda gazeteci baba Ali Ballı  basın mensuplarına yaptığı açıklamada mutlu olduğunu ifade ederken “İlk defa baba oldum. İkinci defa ve üçüncü defa da baba olabilirim. Baba olmaktan çok mutluyum. Baba, baba baba. ” dedi.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak meslektaşlarımız Fatoş ve Ali Ballı ile gelecekte gazeteci olma olasılığı olan Irmak bebeğe yaşam boyu mutluluk, sağlık dileriz. Irmak bebeğin anne ve babası ile Bodrum ve ülkemiz için iyi bir insan buy Vermox olmasını diliyoruz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.