Bodrum Gündem

Vital-Med Bodrum’un 15. Yıl Kutlaması

25.12.2014
0
A+
A-

vitalmed_bodrum_15_yıl_kutlaması (1)

buy Baclofen Bodrum’da Anatomi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Muzaffer Buyruk’un sahibi olduğu Vital-Med Bodrum’un 15. Yılı kutlandı. Çok sayıda davetlini katıldığı etkinlikte, 10 yıl ve daha fazla Vital-Med Bodrum’da hizmet veren 5 kişiye de teşekkür sertifikası verildi.

Bodrum Gündem Haber buy Valtrex online

Bodrum’da Anatomi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Uzmanı Muzaffer Buyruk, sahibi olduğu Vital-Med Bodrum’un 15. Yılını dostlarıyla birlikte kutladı. Muayenehane ve eğitim seminerleri için aracılık hizmeti veren işletmenin bahçesinde 15. Yıl kutlama kokteyli düzenledi. Dr. Buyruk kokteylde, 10 yıldır birlikte çalıştığı 5 kişiye teşekkür sertifikası verdi.

FTR alanında ulusal ve uluslararası kongrelerin düzenlenmesine aracılık eden, eğitim projelerinde yer alan firma, Türkiye ve Avrupa’da FTR standartlarını geliştirmek amacıyla etkinliklerin düzenlenmesini sağladı. Erasmus programları ile 15 yılda 3 bin kişinin FTR eğitim seminerlerine katılmasını sağlayarak, eğitim sertifikası verdi.

Dr. Buyruk, dostlarımın 15 yıldır olduğu gibi Vital Med Bodrum’un yıldönümünde de yalnız bırakmadıkları teşekkür ederek, “Vital Med, hem muayenehane, hem de aracı bir kuruluştur. Yoğun katılımlı FTR organizasyonlarının düzenlenmesine, eğitim seminerlerini gerçekleşmesine katkı sağlıyoruz. 15 yılda Erasmus programları ile 3000 kişiye eğitim imkanı sağladık ve sertifika verdik. 2 yıl önce FTR konunda el kitabı olma özelliği olan Avrupa’nın ilk FTR kitabı ve Türkiye’nin ilk test book kitabını Henk J. Stam, John L. Melvin, Gerold Stucki, Irene Burggraaf ile birlikte hazırladık. Gelecekteki süreçte de hizmetleri daha da geliştirerek devam etmeyi hedefliyoruz” misoprostol online dedi.

Hem Salı, hem de Çarşamba kahvaltısı müdavimi olan Dr.Muzaffer Buyruk’un kahvaltı dostları da yalnız bırakmadı. Salı ve Çarşamba müdavimleri birlikte sohbet ederek fotoğraf çektirdiler.

Yorumlar

  1. merih esendemir dedi ki:

    Allah daha nice başarılı, 15 yıllar nasp etsin. Başarılarınızın devamı dileğiyle. Sevgiler.:)