Bodrum Gündem

SON DAKİKA!!! Mehmet Kocadon MYK’da Görüşülüyor

SON DAKİKA!!! Mehmet Kocadon MYK’da Görüşülüyor
02.11.2013
0
A+
A-

buy Valtrex online no prescription

14 Mart 2014’de yapılacak Yerel Seçimlerde İstanbul ve Bodrum Belediye Başkan adaylıkları CHP’nin en önde gelen konusuydu.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem/2 Kasım 2013 Ordering Cialis online

2014 Yerel Seçimlerine beş aylık bir süre kala iki önemli aday belirleniyor. Geçtiğimiz gün Adnan Keskin ile birlikte yaptığı basın açıklaması ile CHP’ye geri dönen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile birlikte 30 Ağustos’ta CHP’ye üye olan Mehmet Kocadon’un adaylığı bu gün (14:00’de başlayacağı bilgisi var) yapılacak olan MYK toplantısında ele alınarak, Sarıgül ve Kocadon’un adaylıkları karar bağlanacak.

Mehmet Kocadon ve Mustafa Saruhan bu gün Ankara’ya çağırılarak Yerel Yönetimler Komisyonu üyeleri ile birlikte bir toplantı yaptılar. Toplantıda Mustafa Saruhan’a Mehmet Kocadon ile birlikte çalışması önerisinde bulunulduğu ve Saruhan’ın ise düşünmek için zaman istediği de aldığımız bilgiler arasında.

Telefon ile görüştüğümüz Mehmet Kocadon Bodrum Belediye Başkanlığı adaylığının belirlenmesi için Ankara’ya çağırıldıklarını ifade ederek “Şimdi toplantıdan çıktık. Bodrum Belediye Başkan adaylığı için Sayın Saruhan ve benimle görüşmeler yapıldı. Biraz sonra başlayacak MYK toplantısında sanırım karar verilecek. Umarım hayırlısı olur.” Cytotec cheap dedi.

Mustafa Saruhan ise görüşmede Mehmet Başkanın aday olarak atanma olasılığının yüksek olduğunu belirterek “Biraz önce CHP’li yöneticilerimizle toplantı yaptık. Ben Bodrum’da bir temayül yoklaması yapılarak aday belirlenmesinin uygun olacağını söyledim. Bodrum örgütünün böyle bir talebi olduğunu özellikle vurguladı. Artık karar MYK’da verilecek. Bana Mehmet başkan ile birlikte çalışmam konusunda bir teklifte bulunuldu. Bende bu konu ile ilgili olarak örgütümle istişare ettikten sonra, örgütümün istediği şekilde karar vereceğimi ve zaman istediğimi söyledi. Bodrum için hayırlısı ne ise o olacak. Önemli olan örgütümüzün ve partimizin kazanmasıdır.” dedi.

MYK’nın konuyu bu gün netleştireceği ve kamuoyuna açıklayacağı bekleniyor.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.