Bodrum Gündem

Kocadon ve Saruhan Bir Arada

14.11.2013
0
A+
A-

buy Propranolol online

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile birlikte Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan?ı makamında ziyaret etti.

Buy Viagra Professional
buy Indocin online Bodrum Gündem Haber/13 Kasım 2013

Bodrum Belediyle Başkanı Mehmet Kocadon ile CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ı ziyaret etmesi Bodrum Politikasında hareketlenmeye neden oldu.

CHP Genel Merkesi tarafından Bodrum Belediye Başkan Adaylığına Mehmet Kocadon atanmış ve Mustafa Saruhan içinde 1.sıra meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı teklif edilmişti. Mustafa Saruhan bu teklifi yol arkadaşları ile değerlendirdikten sonra kararını açıklayacağını belirtmişti. Kararını bu günlerde vermesi beklenen Başkan Saruhan’a yapılan bu ziyaretin görevi kabul etmesi için ikna etme ziyareti olarak değerlendiriliyor.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Yavuz Yıldız dedi ki:

    KOCADON ve SARUHAN YARIMADA?yı UÇURUR !
    CHP Program ve Projelerinde ?daha demokratik ve katılımcı bir toplum yapısına kavuşmayı? hedef koyar.
    Katılımcı toplum; halka güvenmek, karar ve sorumluluklara onu ortak etmektir.
    CHP bunu başarmalı ve en geç genel seçimlerde milletvekilleri sıralamasını üyelere sormalıdır.
    İki başarılı başkanlara gelince; bulunacak en iyi çözüm budur.
    El ele, kolkola, omuz omuza vererek halkla birlikte; Yarımada?nın altyapı, ulaşım, ekonomik, tanıtım, kültürel ve çevresel sorunların üstesinden geleceklerine inanıyorum.
    Sayın M.Saruhan, sayın M.Kocadon?un başkan yardımcılığı teklifini kabul etmelidir. Yarımada için en iyi çözüm budur. M.Saruhan sorumluluktan kaçamaz. Toplumun beklentisi de aynı bu yöndedir.