Bodrum Gündem

Eğitim Bakanı Avcı Hangi Dershane-Okulu Başarılı Buldu?

Eğitim Bakanı Avcı Hangi Dershane-Okulu Başarılı Buldu?
15.11.2013
0
A+
A-

Dershanelerin özel okula dönüştürülmesi sürecinin tartışıldığı dönemde Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı katıldığı bir televizyon programında ?Dershane ve okul hizmetini birarada sürdüren bir okul var oldukça da başarılı bir model? diye Uğur Hazırlık Liselerini işaret etti. buy isotretinoin

Bodrum Gündem Haber/15 Kasım 2013

Dershaneleri kapatılması ile ilgili tartışmalar sürerken Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ?Dershane ve okul hizmetini bir arada sürdüren bir okul var oldukça da başarılı bir purchasing Plavix uğur deshaneleri başarılı bulundumodel? diye Uğur Hazırlık Liselerini işaret etti.

İstanbul Bakırköy?de ilk okulunu açan Uğur Hazırlık liseleri her yönüyle öğrencilere yepyeni bir eğitim sistemi sunuyor. İlk yılında İstanbul Bakırköy, Antakya ve Akçaabat?ta açılan okul, bu yıl 50 okula ulaşmayı hedefliyor. İlk yılında kontenjanını tamamen dolduran Uğur Hazırlık Anadolu Liseleri öğrenciler tarafından fazlasıyla ilgi görüyor.

Uğur Hazırlık Liseleri Genel Müdürü Kaya Aydın Uğur Eğitim Kurumlarının yeni eğitim sistemi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; ?UHL Bahçeşehir Uğur uğur deshaneleri başarılı bulundu 1 buy Tadalafil Eğitim Kurumları bünyesinde açılan bir özel lisedir. Bu gün düşünülüp yarın açılıp hayata geçmiş bir model değil. Eğitimi bilen birçok bilim insanı, eğitimci ve yöneticilerle 2 yıldır UHL üzerinde çalıştık. Ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde lise eğitimini, üniversiteye geçişi inceleyerek ve doğru analiz ederek hazırlanmış bir proje. UHL aynı zamanda Türkiye’de yeni ve ilk olan bir okul konsepti. UHL ne dershanelerin yerine gelmiş, ne dershanelere alternatif bir yapı değildir. Öğrencilerinin 4 yıllık ya da eğitim süresince okul dışında dershane, özel ders ve her türlü eğitim danışmanlığına ihtiyaç bırakmayacak şekilde tasarlanmış bir okuldur.?

Bodrum?da da başarılı bir trendi olan Uğur Dershaneleri önümüzdeki süreçte öğrencilerin temel ve nihai ihtiyacına tam çözüm olacak bir okul projesinin olduğu ifade ediliyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.