Bodrum Gündem

Bodrumspor Basketbol Hazırlıklarını Sürdürüyor

25.12.2013
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Basketbol takımı Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde 2. yarı maçları öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Bodrum Gündem Haber/25 Aralık 2013

Bodrumspor Basketbol takımı İzmir’in köklü kulüplerinden Bostanlıspor ile Gümbet’de bulunan Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda bir hazırlık maçı yaptı. Aydın 1923 Spor maçı öncesi son bodrum spor basket (5)hazırlıkları yaptıklarını belirten Bodrumspor Basketbol antrenörü Selçuk Bilgiç ”Bostanlıspor bu sene lige yeni katılmış bir takım ama çok ciddi bir takım. Çok iyi ciddi yatırımlar yaptılar. Onların hedefleri 2.lige çıkmak. Bizde böyle güçlü bir takım ile hazırlık maçı yapıyoruz. Önümüzdeki haftalarda 5 tane maçımız var bizim. Bu 5 maçtan en önemlisi en son 25 Ocak’ta oynayacağımız Muğla Ormanspor olacak. O maça doğru hazırlanmaya devam ediyoruz. Bizim için devre arasında oynadığımız bu maç çok iyi oldu” Asacol online dedi.

Tüm Taraftarlarımızı Bekliyoruz… order Colchicine Natrexon price

Selçuk Bilgiç Cumartesi günü Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak Aydın 1923 Spor maçına tüm Bodrumspor taraftarlırını davet ederek ”Aydın 1923 maçımız cumartesi saat 14:00’de burada. Bütün Bodrumspor taraftarlarını buraya bizi desteklemeye bekliyoruz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.