Bodrum Gündem

Ak Belediyeciliği Göstereceğiz

Ak Belediyeciliği Göstereceğiz
09.01.2014
0
A+
A-

AKP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar ve AKP Muğla İl Başkanı Bodrum Nihat Öztürk Bodrum İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Fluoxetine no prescription Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-8 Ocak 2014
AKP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar ve AKP Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, AKP Bodrum İlçe Teşkilatını ziyaretinde konuşan Harmandar aldığı görevin akp 8 ocak basın açıklaması 1sorumluluğunun farkında olduğunu ifade eden Harmandar, “Muğla ilk defa büyükşehir olmaktadır ve Muğla büyükşehir olma yasasının getirdiği imkanlardan yararlanma fırsatı yakalayacaktır. Bu nedenle bu seçim Muğla için bir milattır, Muğla için yeni bir sayfanın açılması demektir. Muğla’ya yeni, güzel etkili süratli hizmetlerin gelmesi için önümüzde bir fırsat var” dedi.

AKP İlçe Başkanı Akif Demiröz ve ilçe yönetimi ile birlikte Bodrum AKP Belediye Başkanlığı için isimleri öne çıkan Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Ali Server Yazgan ve diğer adaylar ile birlikte BOSİAD Başkanı Mustafa Er’de  basın toplantısına katılanlar arasındaydı.

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz, kısa bir açış konuşması yaparak İl Başkanı Öztürk ve Büyükşehir adayı Harmandar ile birlikte çeşitli programlara katılacaklarının bilgisini verdi.

AKP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar’da yaptığı konuşmada Muğla’nın ilk defa büyükşehir olduğunu ve Muğla büyükşehir olma yasasının getirdiği imkanlardan yararlanma fırsatı yakalayacağını söyledi. Bu seçimin Muğla için bir milat olacağını ve yeni bir sayfanın açılacağını ifade ederek “Önümüzdeki seçimler bizim için bir fırsattır. Bunun için yola çıktık, Muğla, Bodrum ve Fethiye gibi Marmaris gibi güzel beldelerin sorunlarının çözülmesi ve dünyada bir sembol haline gelmesi için Ak belediyecilik anlayışının Muğla’ya gelmesi gerekiyor. Biz bunun için yola çıktık” dedi.

Buy Viagra online mansur harmandar 2AKP BELEDİYECİLİKTE UZMAN…

Büyükşehir belediyeciliği en iyi uygulayan ve bu konuda bir ihtisas kazanmış olan bir AKP olduğunu kaydeden Harmandar “Bunu bütün dünya, Türkiye biliyor. Bunu Muğla’nın da bilmesi, öğrenmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstermek istiyoruz. 17 Aralık olayı adliyeye intikal etmiş bir olaydır. Biz hakim ve savcılarımıza güveniyoruz. Onların vereceği karara son derece saygılıyız ve doğru karar vereceğini de inanıyoruz. Tabi ki bazı iddialar vardı, bu iddiaların gerçek olup olmadığı hakimlerin incelemesi sonucunda aydınlanacaktır. Ben Ak partide çalışan insanların yüzde 99.9’una güveniyorum. Bu yargılama sonucunda gerçek ortaya çıkacaktır. Her kim ki milletin parasını 5 kuruş kendi lehine çeviriyorsa o bizden değildir. Biz Ak insanların partisiyiz. Herşeyimiz açık demokratik ve şeffaftır. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yoktur. Bu konuda partimizin tüm elemanlarının böyle olduğuna inanıyorum. Ak parti Türkiye’de istikrarlı bir şekilde oylarını arttırmaktadır. Önümüzdeki yıllarda da dürüst, gerçek ve vatansever olarak milletin hizmetinde olan gerçek Ak Partililer sizlerden aldıkları güçle ülkemizi yönetmeye devam edeceklerdir” dedi.
bodrum_mandalina_gazozuARABAMDA MANDALİNA GAZOZU TAŞIYORUM…

Mansur Harmandar, Mehmet Kocadon ve Hamdi Topçuoğlu’nun yaptığı basın açıklaması ile köylerde kümes ve ahırların kaldırılacağı yönündeki iddialara da yanıt verdi. Harmandar “Muğla’mızın İklimi, arazileri, toprakları çok güzel. Bunları değerlendirmemiz gerekir. Ben Bodrum mandalinası içiyorum. Yerli imalatımız ve buranın ürünlerinden oluşturulmuş ve çok güzel. Üniversitede rektörken aracımın arkasına mandalina kasası atardım. Biz Türkiye sevdalısıyız, ben yerli malcı bir insanım. Yerli ürünü seven bir insanım. Biz kendimize sahip çıkacağız. Bizim kümes kapat, bunu kapat gibi bir mantığımız yoktur. Biz her zaman daha ileri bakarız, daha güzele daha moderne bakarız” dedi.
EĞİTİMCİ ADAYDAN EĞİTİM YATIRIMI VAADİ… Purchase Retin-A without prescription
Harmandar, Muğla’da eğitimle ilgili de önemli projeleri hayata geçireceğini ifade ederken Bodrum’da da üniverite kurulacağının sözünü verdi. Harmandar bu sözü verirken Bodrum’a Üniversite kazandırma Derneği başkanı ve AKP İlçe Başkanı Akif Demiröz’ün gülümseyerek memnuniyetini göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Harmandar; “Eğitimde pek çok yol aldık ama bazı sorunlarımız olabilir. Özellikle sabahçı akşamcı öğretimi kaldırmamız gerekiyor. Öğrencilerimiz halen böyle bir eğitim görüyorlarsa bu çağa yakışmamaktadır. Gerekli okular yapıldı ama eksikler var ise ilk işimiz okullar olacak. Okul yapmak yeterli değil, modern okullar yapacağız, günümüzün teknolojisine uygun okullar yapacağız. Bizim çocuklarımız burada en güzel şekilde okuyacaklar ve mezun oldukları zaman dünyanın her yerinde iş bulabilir hale getireceğiz. İşsizlik diye bir şey kalmayacak. Bodrum’da bir turizm fakültesinin olmaması bence geç kalmış bir şeydir. Her şeyden önce eğitim” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. AK Parti Belediyeciliği = Yolsuzluk