Bodrum Gündem

Genç Liderler ve Girişimciler Derneğinde Devir Teslim

12.01.2014
0
A+
A-

Aciclovir without prescription Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bodrum Şubesi’nde görev değişimi gerçekleşti. Geceye katılan Başkan Mehmet Kocadon, “Siz gençler Bodrum’un, Türkiye’nin aydınlık yüzlerisiniz. Sizler umudumuz, geleceğimizsiniz” dedi.

Bodrum Gündem Haber 12/01/2014 order metoclopramide online buy Indocin

Voyage Otel’de düzenlenen tören ile JCI (Junior Chamber International) Bodrum 2013-2014 dönem Başkanı Şehval Öztürk görevini Şerife Yasemin Öz’e devretti. Törene Bodrum Belediye Başkanı CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon, JCI Türkiye Büyüme ve Gelişmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Erhan Tanyeri, JCI Türkiye Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Yemişçi, yönetim kurulu üyeleri, Lions Kulübü üyeleri, işadamları ile çok sayıda JCI üye ve aday üyeler katıldı.

Kocadon: “Burada Bodrum’un ışıl ışıl aydınlık yüzlerini görüyorum” 

Eski dönem başkanı Şehval Öztürk, JCI Bodrum’da başkanlık yapmanın gururunu ve onurunu yaşadığını belirterek yönetim kuruluna ve JCI Türkiye yönetimine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Devir teslim töreninde sahneye davet edilen Başkan Kocadon, JCI üyeleri ile birlikte olmaktan gurur duyduğunu belirterek şöyle konuştu “Değerli gençler, Bodrum’a gönül verenler, güzel Türkiye’nin, Bodrum’un aydınlık yüzleri. Bugün burada sizlerle olmak benim gururum. Çünkü sizler bizim umudumuzsunuz, geleceğimizsiniz. Bunun için bu güzel daveti aldığımda, her ne kadar yoğun bir iş programı da olsa, buraya gelmeyi kendimde zorunlu hissettim. Çünkü buraya gelince hem güzel yurdumun, hem de Bodrum’un ışıl ışıl aydınlık yüzlerini görüyorum. Ve bununla gurur duyuyorum.”

Devir Teslim töreninde, 2014 dönem başkanı Şerife Yasemin Öz, 2013 dönem başkanı Şehval Öztürk’e teşekkür plaketi verdi. Yeni Başkan Öz, büyük bir sorumluluk aldıklarını ve bunu layıkıyla yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. JCI Bodrum Şubesi’nin 2014 yönetim kurulu üyeleri Şerife Yasemin Öz başkanlığında, Demet Tekin, Volkan Karabulut, Tansel Göçmen, Server Erol ve Alper Oymak’tan oluşuyor.

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan, JCI (orijinal adıyla “Junior Chamber International” Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ), dünyada 128 ülkede 5 binden fazla şube ve 200 binden fazla aktif üyeye sahip. JCI, üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek, yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunarak toplumsal projelere imza atan bir sivil toplum kuruluş lideri olma yolunda çalışmalar yapıyor. 2015 yılında dünyada 100. yılını kutlayacak JCI Türkiye’de 27. yılını tamamladı. 22 şehirde de sosyal sorumluluk projelerinde başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.