Bodrum Gündem

EFLAK VOYVODASI

29.01.2014
0
A+
A-

Kazıklı Voyvoda olarak tanınan 3. Vlad tam bir deliydi. Vlad kazansa da, kaybetse de savaşta aldığı esirleri kazığa geçirerek öldürmesiyle meşhurdu. Fatih Sultan Mehmet, Eflak’a sefer düzenlediğinde, başkentin girişinde kazığa oturtulmuş çocuk-kadın-erkek 20 bin insanı görünce şok olur ve bu vahşet karşısında derin bir üzüntüye kapılır…

İmralı Canisi Apo ile Oslo ve İmralı görüşmelerini başlatan zaman- zaman İmralı’ya bizzat giden yeni İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Erzurum’daki konuşmasını sırasında, elinde mikrofonla sağa sola koşuşturmasını, çıldırmış gibi bağırmasını, hırsını aklının üzerinde tutmasını, devlet adamı sorumluluğunu ayaklar altına almasını görünce, aklıma yukarıdaki adam geldi ve içimden dua ettim; “Allahım, sen bu aziz milleti bu adamın şerrinden koru” diye!

İçişleri Bakanı; “Sen, Fas’tan Endonezya’ya kadar, Kırım’dan Sudan’a kadar herkesin Allah razı olsun dediği hareketin liderine sen dur diyorsun. Kimsin sen? Buna gücün yeter mi?” diye bağırıyordu!

Bu sonradan atanan seçilmemiş Bakan’a o kişinin kim olduğunu anlatalım;
“Kimsin dediğin adam, senin Başbakanın Erdoğan’ın elini öptüğü, şefaat dilediği, devletin en hassas kadrolarını açtığı kişidir. Kimsin dediğin adam, 16 Aralık 2013 gününe kadar senin de önünde ceketini iliklediğin, konuşmak için aracılar koyduğun kişidir. Kimsin dediğin adam, senin Başbakan Yardımcının
özel olarak Amerika’ya gönderildiği ve “Aman Hocam, eline düştük, bize yardım et” dediği kişidir. Kimsin dediğin adam, müritleri olan Yargı Mensupları ve Polisler sayesinde Türk Ordusunun Komuta Heyetinin yarısını, sahte-düzmece dijital delillerle zindana attıran adamdır. Kimsin dediğin adam, BAĞ-KUR emekli maaşıyla Amerika’da 107 Bin Metrekare arazide 8 tane villada 14 senedir yaşayan adamdır. Kimsin dediğin adam, dünyanın her yerinde okulları olan, halen CIA korumasında bulunan ve 50 Milyar Dolardan fazla bir serveti yönlendirebilen adamdır.”
Kimsin dediğin adam, senin sebep-i hikmetin Erdoğan’ın televizyon canlı yayınında teşekkür ettiği ve henüz altı ay önce Türkçe Olimpiyatlarında minnettarlığını sunduğu adamdır…”
Anladın mı seçilmemiş Bakan? Eğer eksik kaldıysa, Başbakan Erdoğan’a ve Başbakan Yardımcısı Arınç’a sor, onlar sana etraflıca anlatırlar.

*AKP İzmir Valisi, yaptıklarından utanıp istifa edeceğine, kanunsuz emrine direnen Polis Müdürünü görevden aldı!
*Güneydoğu Bölgemizde TSK Araçları geçerken ellerinde PKK bayrakları olan eşkıyalar tarafından yuhalandı ve tükürük yağmuruna tutuldu.
*Suriye’de savaşan El-Kaide canilerinin Türkiye’de eğitildiklerini AKP dostu
Salih Müslim söylüyor!
Eyy İçişleri Bakanı, bunlar Sudan’da mı- Endonezya’da mı- Fas’ta mı- Kırım’da mı oluyor? Bunları engellemek senin işin değil mi? Konuşacağına işini yapsana seçilmemiş Bakan Bey…

Bana 3. Vlad’ı hatırlatan bir diğer kişi Profesör Burhan Kuzu’dur.
Bu kişi televizyon canlı yayınında aynen şunları söyledi;
“Sabah kalktık İçişleri Bakanı’nın oğlu, Adalet Bakanı’nın oğlu, Başbakan’ın oğlu içeriye alınmış mesela. Gelişmiş ülkelerde olsa helal olsun derdik. Ama bu Türkiye’de ileri demokrasinin belirtisi değil, ben seni de alırım demektir.”

Avrupa ülkelerinden birinde bir Anayasa Hukuku Profesörü, benzeri şeyleri söylese, önce aklından şüphe edilir ve sağlık kontrolünden geçirilir. Akıl sağlığı yerinde bulunursa, o kişiye “Profesör” ünvanını veren Üniversite, o adamdan Profesörlük ünvanını geri alır.

Eyy Türk Milleti, seni yönetecek adamları seçerken çok dikkatli olmalısın. Atasözleri, uzun yılların, deneyimlerin süzgecinden geçmiş, önemli sözlerdir. Bunlardan biri der ki;
“Yüz verme deliye, gelir pisler halıya… buy Viagra Gold

Not; purchase Indocin Combivent without prescription
“Hepimiz Bilal’iz” diye pankart açan, bağıran AKP’li gençler. Keşke dediğiniz gibi olsa. Keşke hepiniz Bilal oğlan kadar zengin olsanız. O zaman zaten Türkiye çağ atlamış olurdu. Hepinizin servetini toplasanız, Bilal oğlanın gemiciğinin dümenini alamazsınız. Bilal’den pay-hisse isteyin, verirse bağırırsınız, vermezse boşu boşuna niçin bağırıyorsunuz?
Sizler, Bilal oğlan gibi padişah çocuğu musunuz? Ne demiş büyüklerimiz;
“Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz…”

Sağlık ve başarı dileklerimle

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.