Bodrum Gündem

Ak Kadınların Türkbükü Buluşması

01.02.2014
0
A+
A-

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı üyeleri, Kadın kollarının Göltürkbükü’nde düzenlediği organizasyon vesilesiyle biraraya geldiler. Nolvadex online

purchase Fluoxetine Zithromax without prescription Bodrum Gündem/1 Şubat 2014

Kadın Kolları Başkanı Fatoş Erarslan, Bodrum Yarımadası Belediye Başkan adayı Ali Server Yazgan, Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar ve Göltürkbükü Belde Başkanı akp kadınları türkbükünde (10)Ahmet Çiftçi’nin aralarında olduğu çok sayıda partili önümüzdeki yerel seçimleri ve onun beraberinde getireceği değişimi masaya yatırdı.
Bodrum yarımadasını iktidar partisinin belediyecilik vizyonuyla buluşturma vaktinin geldiğini ifade eden Yazgan, Turgutreis’te imza attığı icraatlara dikkat çekti ve Ak Parti’nin olanaklarını yarımadayı en iyi şekilde kalkındırmak adına kullanacağını sözlerine ekledi. Seçim sürecinde kadınların desteğinin önemli olduğunu da vurgulayan Yazgan, partililerin Türkbükü ve Bodrum’a dair beklentilerini teker teker dinledi. Halil İbrahim Kaynar ise şöyle konuştu; “Başkan adayımızın belirlenme süreci keyifli ve demokratik bir ortamda gerçekleşti. Ben, Ali Server Yazgan’ın aday olarak atanmasından son derece memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Tüm yarımadanın tek belediyeye bağlanması, önemli bir geçiş dönemidir. Tam da bu zamanda Ak Parti’ye gösterilen ilginin artması bizler adına ciddi fırsattır. Başkan adayımızla el ele verip bu ortamı en güzel şekilde değerlendireceğiz ve Bodrum’u merkezi hükümetin belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız.”
Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Yazgan ve Kaynar’ın ardından söz alan Erarslan ise kadın kolları olarak Ak Parti’yi anlatmak adına üzerlerine düşen görevi en iyi biçimde yerine getireceklerini ve yarımadada ayak basmadık yer bırakmayarak her kapıyı çalacaklarını söyledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Mustafa dedi ki:

    hala AK diyebiliyorsunuz yani!!! ne AK’ı allah aşkına bunlar KAPKARAYA çevirdi ülkeyi!!!! hala bu parti için toplanıp birşeyler yapmak içiniden geliyor yani!!!!

  2. turgutreis dedi ki:

    boş gezenin boş kalfası oğluyla çırağı da yanında:)

  3. ferdi dedi ki:

    ya arkadaş hala birde utanmadan meydana çıkacaklar utanmaz insanlar