Bodrum Gündem

Seçim Öncesi Çirkin Saldırı

01.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan Adayı Hasan Kablı’nın Bodrum Devlet Hastanesi kavşağındaki reklam afişleri sprey boya ile tahrip edildi.

buy Clonidine Online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-1 Şubat 2014

9 Şubat 2014 Pazar Günü yapılacak olan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde aday olan (Bayramoğlu) Hasan Kablı’nın tanıtım afişleri sprey boya ile tahrip edildi. hasan kablı barış mesajı (1)Gece yarısı yapıldığı sanılan tahribatı sabah fark eden dolmuş şoförlerinin haber vermesi ile afişin yanına gelen (Bayramoğlu) Hasan Kablı purchase Lamisil “Seçim öncesi böyle bir şeyin yapılması çok ayıp.” buy Lasix online dedi. (Bayramoğlu) Hasan Kablı’nın Yönetim Kurulu üyesi adayı Nazif Doğan ise bu seçimlerin barış ve birlik içinde geçmesi için çaba gösterirken böyle bir saldırıya anlam veremediklerini kaydetti.

BİRLİK ve BARIŞ MESAJINA KARA LEKE…

(Bayramoğlu) Hasan Kablı’nın tanıtım afişinde “Birlik, Beraberlik ve Barış İçinde Çalışmak İçin Geliyoruz” mesajı olması nedeni ile birilerinin barış mesajına saldırması oldukça dikkat çekti.

(Bayramoğlu) Hasan Kablı seçim öncesi böyle bir yapılmasını kınarken, Böyle bir şey yapılmasına hiç gerek yoktu. Biz barış mesajı verirken başımıza neler geliyor” dedi. (Bayramoğlu) Hasan Kablı ile beraber yönetim kuruluna aday olan Nazif Doğan ise demokratik bir yarış olması için çaba gösterdiklerini vurgulayarak “Barış ve birlik içinde çalışmak için geliyoruz, dedik ama bu seçim arifesinde yapılan etik bir davranış değil. Bunlar çirkin olaylar, daha barışçıl bir şekilde seçimin devam etmesini istiyoruz” dedi.

Tahrip edilen afiş öğleden sonra yenilendi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.