Bodrum Gündem

AKP Başkanın Odasına Sığamadı

06.02.2014
0
A+
A-

Yazgan: “Seçimler Demokrasinin Düğünü” derken Başkan Tosun: “Halka Giderek Burayı Ne Şekilde “Yönetebileceğimizi Sunmamız Lazım” dedi. Başkan Tosun AKP’nin Kalabalık Heyetini Meclis Salonunda Kabul Etti

Bodrum Gündem/6 Şubat 2014 cheap Cialis Professional

Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, Ak Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Akif Demiröz ve yönetim akp tosunu ziyaret etti (6)kurulu üyeleriyle birlikte, Başkan Mehmet Tosun’u ziyaret etti.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, kendisini ziyarete gelen Ak Parti heyetini ağırladı. Ziyarete Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Başkan Mehmet Tosun kalabalık heyeti Konacık Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırladı.

generic Colchicine Yazgan: “Seçimler Demokrasinin Düğünü”

Esprilerle şenlenen ziyarette Başkan Mehmet Tosun “İnşallah Bodrum kazansın diyoruz, hepimizin amacı o.” şeklinde konuştu. Yazgan ise espri de içeren konuşmasında, “Mehmetçiğim seni görmek istediler arkadaşlarımız. Billboardlardan falan sık sık görüyorlar gerçi ama bir de yakından görelim dedik. Teşekkür ederiz, bizi karşıladın, ağırladın. İşte malum, seçimler demokrasinin düğünü. Aslında şu anda düğün evindeyiz biz hep birlikte. Güzel sözlerle, kem söz söylemeden, sataşmadan, sokaktaki insanlarımızı da akp tosunu ziyaret etti (1)üzmeden-zaten sık sık da konuşuyoruz seninle karşılaştığımız zaman-kardeşçe, arkadaşça götüreceğiz, noktalayacağız. Bodrum Yarımadası için de cenabı Allah hayırlısını versin diyeceğiz. Halkımız zaten en güzel iradeyi gösterecek tabii ki. Ona saygımız sonsuz olacak. Cümlemize hayırlı olsun seçimler.” dedi.

Tosun: “Ne Şekilde Yönetebileceğimizi Sunmamız Lazım”

Başkan Mehmet Tosun ise konuşmasında, “Hepimiz demokrasinin şartları içerisinde halka giderek burayı ne şekilde yönetebileceğimizi sunmamız lazım. Bunun gayreti içerisindeyiz. Başka çaremiz yok, gideceğimiz başka Bodrum da yok.” xenical to buy online şeklinde konuştu.

Esprilerini sürdüren Yazgan, “Hele ben en uçtayım, oradan sonra Yunanistan!” diyerek, herkesi güldürdü.

akp tosunu ziyaret etti (5)Ziyarete gelenlere teşekkür eden Başkan Mehmet Tosun, “Bodrum siyasetinin güzelliği bu; birlik beraberlik içerisinde inşallah, 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimleri demokratik bir şekilde geçiririz. Sonuçta hepimizin hedefi Bodrum, Bodrum’da yaşıyoruz, Bodrum’un geleceği için uğraşıyoruz. Siyasi partilerimiz de adaylarımız da demokrasimizin zenginliği, ben öyle görüyorum. Biz de gerek belediye başkanı arkadaşlarımızı, gerekse siyasi partilerimizin ilçe başkanlarını ziyaret ediyoruz. Çünkü siyasi partilerimizin yönetim kurullarına ve ilçe başkanlarına saygı duyan bir insanım. İktidarıyla, muhalefetiyle Türkiye’de sonuçta, özellikle 3 parti parlamentoda temsil ediliyor. Toplumun önemli bir kesimini temsil ediyorlar. Demokrasiye inanıyorsak ona saygılı olmamız lazım.” dedi.

Kısa süren ziyaret sonunda Yazgan, “İyi niyetlerin ve güler yüzlü misafirperverliğinden dolayı sana çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.