Bodrum Gündem

HER ŞEY O KADAR AÇIK Kİ!

18.02.2014
0
A+
A-

Her şey Retin-A online o kadar açık ki görmemek için gözlerin kör, vicdanların sağır, akılların esir olması gerekir.

BDP, PKK’ nın Siyasi Partisi Generic Topamax ;
Ahmet Türk;
“Bu seçim sadece belediye kazanacağımız seçim değil, Abdullah Öcalan’ın elini güçlendireceğimiz referandum olacaktır. Tabii ki hedefimiz KÜRDİSTAN ve KÜRDİSTANİ HALKLARIN demokratik özerkliğe kavuşturulmasıdır.”
Selahattin Demirtaş;

Kürtler artık kendilerini yönetme aşamasına geldi. Devleti beklemek zorunda değiliz. Seçimden sonra demokratik özerkliğe ve ana dilde eğitime başlayacağız.

Retin-A to sale Aziz ve Necip Türk Milleti;
Yukarıdaki sözleri, adamlar açıkça ve bağırarak söylüyorlar. Sizin buna karşı bir diyeceğiniz yok mu? Saldırı altında olan cennet vatanımızdır, bütünlüğümüzdür. Dedelerimizin her karışını kanlarıyla suladığı, torunlarımızın bize emaneti olan vatanımız. Eğer bu vatanı bizden sonraki nesillerimize daha zengin, daha özgür, daha demokrat vatandaşlarımızın yaşadığı, bir ve bütün Türkiye olarak teslim etmek istiyorsak bu sapıklara, bu emperyalist devletlerin beslemelerine, bu Barzani çocuklarına, bu bölücülere oy vermemeliyiz, verdirmemeliyiz.
AKP ve Erdoğan Türkiye’nin yönetiminde oldukları sürece, ülke bütünlüğümüzün ve iç barışımızın tehlikede olduğunu hiç unutmamalıyız.

AKP, Erdoğan’ın Partisi;
Türk Milleti çok partili siyasi yaşama geçtiğimizden bu yana 12 yılla tek başına iktidar olma olanağını bu bademlere verdi!
Yetmedi, Erdoğan’a da en uzun süre Başbakan olma fırsatını verdi.
Bu 12 yıl boyunca Erdoğan’ın isteyip te yapamadığı, kendisine engel olunan tek bir konu yoktur. Kendi deyişiyle astığı astık, kestiği kestik Padişah gibiydi.

*12 yıllık tek başına AKP İktidarı (1950 de başlayan çok partili yaşamımızın
% 20’ si) sonucu Türkiye’nin getirildiği yerden memnun musunuz?
*Çalışanların, emeklilerin, çiftçinin, köylünün, işçinin, memurun, esnafın, sanayicinin ekonomik durumları düne göre daha mı iyi?
*Hukuk Devleti, Yargı Bağımsızlığı, Devletin Kurumlarının uyum içinde çalışmasından mutlu musunuz?
*Erdoğan-Davutoğlu ikilisinin Türkiye’yi Dış Politikada getirdikleri noktadan memnun musunuz?
*Türkiye Ekonomisinin dünyanın en kırılgan ekonomisi olarak gösterilmesi, paralel devletin işi mi?
*Üretmeyen, sürekli ithal eden bir ekonomi sonucu işsizlik oranının % 9,9’ a, Gençler arasındaki işsizlik oranının % 19,3’e çıkması, sizi gelecek adına ürkütmüyor mu?
*Freedom House 2013 Özgürlükler Karnesine göre, Türkiye’nin 195 ülke arasında 144’ üncü olması sizi rahatsız etmiyor mu?
*Türkiye Başbakanı için yabancı basının sürekli “Yalan söyleyen kişi” demeleri sizi üzmüyor mu?
*Bilal Erdoğan’ın vakfına bir kişinin, bir seferde 100 Milyon Dolar yatırmasını normal mi karşılıyorsunuz?
*Başbakan’ın, Bakanların çocuklarının birdenbire ve haram yoldan süper zenginler sınıfına atlamaları, içlerinden birisinin aylık 60 Bin TL ev kirası vermesi sizce önemli değil mi?
*Çocukları böyle olan kişilerin, ülkeye dürüstçe hizmet edebileceklerine inanıyor musunuz?

Aziz ve Necip Türk Milleti;
12 senedir bu olayları birebir yaşadınız. Her şey o kadar açık ki!
30 Mart seçimlerinde AKP eğer oylarını koruyabilirse, bilin ki bu günleri de mumla arayacaksınız.
Yargıyı da tamamen emri altına alacak Erdoğan, zulmünü gittikçe arttıracaktır.

Türkiye böylesine önemli bir kader seçimine giderken, partilerinin tekrar aday göstermediği bazı sepetlerin, DSP’ den aday olup, AKP’ ye dolaylı hizmet etmelerini de anlamak mümkün değildir.
Bu konuda gerek Erdoğan’ın, gerekse BDPKK nın oynadıkları oyunu önümüzdeki günlerde tek-tek yazacağız. Kendi küçücük kafalarıyla kendi yararlarını, ülke yararlarının önüne koyan bu sepetlerin oyunu tutmayacak ve rezil olduklarıyla kalacaklar…

Son Söz;
Ne Kürtçü-Bölücü Barzani uşaklarının partisine, ne kafalarında Federe İslam Devleti olan bademlerin partisine, ne de kendi mertçe aday çıkaramayıp, dolma tüfeklerle AKP’ye çalışanlara oy verilmemeli, verdirilmemeli.
Kimsenin yararı, Türkiye’nin yararının önünde değildir…

Sağlık ve başarı dileklerimle 18 Şubat 2014
Rifat Serdaroğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.