Bodrum Gündem

CHP Muğla’da da kazanacak Bodrum’da da

02.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Turgutreis Beldesi’nde ziyaretlerde bulundu. cheap Propranolol

Bodrum Gündem/1 Mart 2014 Cytotec cheap

Büyükşehir Yasası ile 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Bodrum’un mahallelerinden biri halini alacak Turgutreis Beldesi’nde vatandaşlar, Bodrum Belediye Başkanı’nı karşıladı. kocadon_turgutreis (9)Vatandaşların daveti üzerine beldeye gelen Başkan Mehmet Kocadon, vatandaşlarla sarılıp kucaklaştı. Turgutreis Bahçelievler Mangalcı Restaurant’ta toplanan vatandaşlar Başkan Kocadon’a “yolun açık olsun” diyerek destek verdi.

 “CHP kazanacak! Muğla’da da, Bodrum’da da…”

Başkan Kocadon yaptığı konuşmada, Büyükşehir Yasasıyla beraber belde belediyelerinin kapandığını ifade ederek, “30 Mart bir milat. Bu seçimlerin ardından bu güzel beldelerimiz mahalle olacak. Ben Turgutreis gibi, Yalıkavak gibi beldelerimizin kapanmaması taraftarıyım. Ancak kapanma kararı alındı. Biz bu süreçte çok hızlı bir şekilde büyükşehir ile koordineli olarak çalışarak sorunların üstesinden geleceğiz. Biliyorsunuz bu düzenlemeyle birçok çalışma büyükşehire geçiyor. Ancak 30 Mart’ta Muğla’da da Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak, Bodrum’da da Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak” dedi.
“Gençlikten, engelliden, kadından bahseden tek parti var”
CHP’nin meclis üyesi adaylarının toplumun her kesimini temsil ettiğini de belirten Kocadon, “Bugün birlik beraberlikten, gençlikten, engelliden, kadından bahseden tek parti vardır arkadaşlar; o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bakın bunu bizim meclis adaylarımızın içerisinde göreceksiniz.” şeklinde konuştu.

kocadon_turgutreis (3) Robaxin without prescription “Oyumuzu CHP’ye vereceğiz”
Başkan Kocadon, Turgutreis ziyaretlerine Karabağ Mahallesi’nde yer alan Saklıay Sitesi ile devam etti. Site sakinleriyle buluşarak sohbet eden Başkan Kocadon’a Muhtar Ali Saygın ve site yöneticisi Ayşe Serbest de eşlik etti. Vatandaşlar, Başkan Kocadon’a inandıklarını ve güvendiklerini belirterek “Oyumuzu CHP’ye vereceğiz” dediler.

Başkan, Zeyyat Mandalinci’de Okul Aile Birliği üyeleriyle buluştu
Turgutreis’teki ziyaretlerini sürdüren Başkan Kocadon, Zeyyat Mandalinci İlkokulu ve Ortaokulu’nda okul aile birliği üyeleriyle de bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda veliler Başkan Kocadon’a, okulun ihtiyaçlarından bahsetti. Başkan da bu ihtiyaçların en kısa sürede giderilmesi için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Sanayi esnafından Kocadon’a yoğun ilgi
Toplantının ardından Turgutreis Sanayi Sitesi’ne de uğrayan Bodrum Belediye Başkanı, sanayi esnafına ziyaretlerde bulundu. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kocadon, esnafla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Mehmet Kocadon, vatandaşlara, yaklaşan yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kocadon, ayrıca, Turgutreis için çok güzel projelerinin olduğunun da altını çizdi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle geçen ziyaretlerde Başkan Kocadon’a, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer de eşlik etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.