Bodrum Gündem

Ünlü Müzisyen Son Yolculuğuna Uğurlandı

16.03.2014
0
A+
A-

Bodrum’da yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü caz ustası ve trompetçi 85 yaşındaki İlhan Feyman son yolcuğuna uğurlandı. Vasiyeti üzerine Bodrum’da toprağa verilen Feyman’ı son yolcuğuna uğurlarken sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

Bodrum Gündem/15 Mart 2014 order diflucan

Bodrum’da yaşayan ve iki yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavi için İstanbul’a giden ünlü caz ustası ve trompetçi 85 yaşındaki İlhan Feyman, ilhan feyman toprağa verildi 3İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede Perşembe günü yaşamını yitirmişti.  Feyman’ın cenazesi Bodrum’a getirilerek,  Göltürkbükü beldesinde evinin bulunduğu  ve adının verildiği sokaktaki Gölköy camisinde ikindi namazına müteakiben kılınanan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

Bodrum’a gömülmesi için vasiyeti olduğu öğrenilen İlhan Feyman’ın cenaze törenine başta ailesi ve yakınları olmak üzere şarkıcı Neco,  Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işıl, müzisyen arkadaşları Selçuk Alagöz, Hasan Sel, Hurşit Yenigün, Can Tekin’inde aralarında olduğu sevenleri ve dostları katıldı. Sezen Cumhur Önal ve Alpay çelenk gönderdi. Ünlü haber spikeri Gülgün Feyman amcasının cenazesine törenine katılamazken kızı Pelin Baysal yer aldı. Üzüntüsünü dile getiren Feyman’ın eşi Rüya Feyman, rahatsızlığı nedeniyle son zamanlarında eşinin sıkıntı çektiğini belirterek “Söyleyecek bir şey bulamıyorum. İçimde kocaman bir oyuk var. Çok güzel yaşadı. Huzura kavuştu” dedi.

Valtrex cheap Fenerbahçe Atkılarıyla Uğurlandı…

Önceki evliğinden Işın Feyman ve Levent Feyman,  Rüya Feyman ile evliğinden ise Suzan Feyman ve Kemal Feyman olmak üzere 2’si kız 4 çocuk babası İlhan Feyman’ın tabutunun üzerinde taraftarı olduğu Fenarbahçe atkısı yer aldı. Babasının koyu Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyleyen oğlu Kemal Feyman “ Gençliğinde Fenerbahçe Dalyan Kulübü’nde futbol oynamışlığı var. Ali Şen döneminde birkaç kez Fenerbahçe stadında tribünlere trompetiyle Fenerbahçe Marşı çalarak sezon açmışlığı var. O nedenle Fenerbahçe atkılarıyla uğurlamayı uygun gördük” dedi.

Işın Feyman ise babasından söz ederken “Özetle dünyanın en temiz en iyi niyetli insanıydı. Hatıralara baktığımda söyleyecek kötü tek bir şey bulamıyorum. Çok espriliydi, hayata hep güzel baktı” cheap Colchicine ifadelerini kullandı.

ilhan feyman toprağa verildi (6)“Bana Neco İsmini O Verdi”

Cenaze töreninde katılanlardan şarkıcı Neco “ Benim çok sevgiliği bir ağabeyimdi. Bana Neco ismini o verdi. Benim ilk orkestra şefimdir.  Çok renkli çok güzel bir hayatı vardı. Güçlü bir insandı. Onu kaybettiğimiz için çok üzgünüz ama maalesef hepimizin başına gelecek olan şey. Bundan kaçış yok. Allah rahmet eylesin” dileyerek duygularını ifade etti.

İlhan Feyman’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Göltürkbükü belde mezarlığında dualar eşliğinde, gözyaşları arasında toprağa verildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.